Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranagol_5
őstag
Nevetni fogsz, nagyon szépen fut rajta
Csak egyik ismerősöm feljött, megmutattam neki, és elírta a jelszavakat(mivel server változatról beszélünk). Így újra kell majd telepítenem, csakhogy egy Compaqot, aki már találkozott vele, nem olyan egyszerü újra telepíteni. Kell hozzá egy bizonyos smartstart CD, amit meg nem tudok, hogy hova raktam 
Amúgy igen, szervergyűjtő vagyok. A régi lakásunknak volt pincéje, ott elfértek a cuccaim, itt viszont már nem. A 486-os Compaqomon is ugyan az a szisztéma, mint a Pentium PRO-n, nem tudom hova rakni
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Csak egyik ismerősöm feljött, megmutattam neki, és elírta a jelszavakat(mivel server változatról beszélünk). Így újra kell majd telepítenem, csakhogy egy Compaqot, aki már találkozott vele, nem olyan egyszerü újra telepíteni. Kell hozzá egy bizonyos smartstart CD, amit meg nem tudok, hogy hova raktam 

DarthSun