Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Turulbir

tag

válasz zoltanz #20799 üzenetére

Gigabyte M57SLI-S4 (nForce570, egy hibája van, a floppycsatlakozó finoman szólva is elég szar helyen van), Athlon64 X2 4800+@2926mhz (alapfeszen, de ha mindent túlfeszeltem se ment többet), Gigabyte 9800GT OC, X-FI Gamer Fatal1ty pro. Egyébként a jobb felső sarokban van egy kék színű dupla nyíl, azzal elő lehet hozni az oldalsávot (bár alapból elvileg kihozza), és ott van a pontos konfiguráció minden gépnél.

A gépet 2009-ben kaptam, eredetileg Deer 400W-al, Gigabyte 9600GT-vel, Pioneer DVD-RW-vel, Gyári AMD hűtővel és Samsung 320gb-os vinyóval. Kezdődött azzal, hogy a hűtőnek hála 1,5-2 év múlva filmkonvertálás közben 130 fokos procival (alap órajelen) kapcsolgatta le a hővédelem a gépet, ekkor vettem boltból a TX-3-at és a hátsó ventit, és ekkor készült a légterelő első változata (a mostanihoz hasonló volt, kép nem készült róla). Folytatta azzal, hogy döglődött a dvd író, ekkor vettem helyette a Samsungot. Utána vettem szintén boltból a terrás vinyót (augusztus végén még az árvizes mese előtt kb. 13000-ért. Majd tápcsere Chieftec-re (ezt az aprón vettem), végül a 9600GT-nek csapágyas lett a ventije, de ezt egy kis gányolással megoldottam. Később szintén az apróról vettem a 9800GT-t és az X-fi-t is. Majd végezetül a vateráztam a floppy-t és a kék szalagkábeleket.

Hőfokok CPU: idle 25 °C, terhelve 55-60 °C, GPU: idle 40 °C, szőrösfánk: 75-80 °C körül megemeli a venti fordulatszámát, és nem melegszik tovább.

Új hozzászólás Aktív témák