Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• benedekco

addikt

válasz triklin #19911 üzenetére

Lehet akárhol állni. De nekem most AM2-m van. Azaz igazság, hogy nekem ez a "kényelmes". Ócsó, "gyors", keveset eszik, még kevesebbet enne valami via-s híddal, de akkor meg a vga eléggé minimál lenne. Így meg ott van a 760g, ami per pill bőven elég lenne számomra, ha nem lenne hibás az alaplap :D de amúgy ha játék kell, akkor adok a procinak/igpnek egy kis tuningot és kész, persze mivel szar a lap, ezért ilyenkor rátámasztok a lapra egy 12cm-es ventit. Ha bővíteni akarnám a ketyerét akkor ebbe lenne a legolcsóbb a cucc. Megértem a 939 mániát is, el is fogadom, de jómagam már nem váltanék rá. Ha akkoriban nem maradt volna ki az a generáció, akkor lehet most is ott ragadtam volna. De mivel Socket A-ról váltottam akkor, mikor bejött az AM2+ ezért kimaradt az egész 754/939 buli, akkor már a ddr2 is annyiba került mint az 1, vagy lehet olcsóbb is volt, nem emlékszem már. Most maradok ennél és egy jó darabig nem is szándékozom váltani. Max ha már nagyon a végét járja az alaplap, vagy találok valami jót használtan.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés