Hirdetés
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pw12345
aktív tag
válasz
bacsis
üzenetére
Szerintem ez csak, azért van, mert nem használsz TV kártyát. Nem egy nagy kunszt, hasonlóan kell beállítani, mint a "sima" TV-ket. És, mint a mezei TV-knél, mindet máshogy.
Azért, ha látod, hogy kisebb a koax aljzat, mint a fater, amit próbálsz belegyömöszölni ne erőltesd, kár lenne a kártyáért.
Autokeresővel is nyugodtan rámehetsz, csak egyrészt rámegy a fél napod, másrészt az első helyre beteszi a magyar 1-et, a következő 11-re kását, hangyát, zizit, helyi taxisokat, és utána a többi adót, teljesen kaotikusan. Ezért én inkább manuálisan szoktam a kiosztás alapján belőni, mert az autosearch után is egy fél nap, mire a helyére rugdalom a csatornákat.
Ha megnézed a végén írtam is, hogy hardveres, mert, akkor láttam meg, hogy tettél fel képet a kártyáról.
Elvileg tudnia kell MPEG-be rögzíteni a TV adást.Elvileg kell legyen kép (nagyon nem lehet elqrni, legfeljebb újra kezded, vagy ő maga újrarúgja a gépet), meg hang, ha jól állítottad be a normákat PAL B/G kell neki, vagy egyes adókon PAL D/K, de nálam kajálta mindegyiket. Ha mákod van és alapból a megfelelő norma a natívja, akkor még állítgatnod sem kell. Ha még nagyobb mákod van az autokereső nem a nyugatromán adókat akarja
kása formájában betenni az első tíz helyre, de ebben nem reménykednék, eddig mindegyik ezt csinálta.
Most a hangnormát nem nyomom fejből, de úgy rémlik, hogy evidens lesz, ha meglátod a választékot.
Majd megnézem nálam mi.
Na ez jó kérdés, elvileg a TV kártyákat ugyanúgy kell összekötni a hangkártyával, mint mikor az AWE32-t kötöd a Gravisszel, pici átjátszó jack kábellel. Vagy, amelyik belső csatlakozós, azt belül a megfelelő kábellel. Nálad az a szívás, hogy még ott a társkártya is (én is ezért nem üzemeltem be még őket, lövésem nincs melyik csatlakozó mi és leírás sincs hozzá, ráadásul van vagy 4-5 hang, a fene tudja, hogy ki, vagy bemenet és több tüskesori IDE- szerű csatlakozó is, lehet, hogy oda is valami bővítőmodul, vagy társkártya jönne).
Elvileg, ha a hangkimenetet közvetlenül fejhallgatóra kötöd úgy is mennie kellene. De a társkártya, amit feltettél is egy önálló TV kártyának néz ki, lehet, hogy a TV-zéshez az is elég, csak a hardveres MPEG-hez kell, meg a digizéshez a tseng. Ami még megkavarja, hogy a társkártyán normál koax bemenet van, a tsengen, meg mini. Valószínűleg a társkártyába kell bekötni az antennát... vagy nem.
A lemezein nincs valami help, vagy manual a bekötéshez?Ha már lemezek, majd áttolhatnád őket!
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 - alap
- Path of Exile (ARPG)
- Adventi kalendáriumok
- Elektromos autók - motorok
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- E-book olvasók
- Android felhasználók OFF topikja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
DarthSun