Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
envagyok
üzenetére
csak kerdes, hogy a 2000es vagy 2010es gepek hweivel is hasonlo retrozas fog e majd menni, mint a 80-90s hwekkel.
hasznalati szempontbol kb mindegy, ugyanaz az analogia, mint hogy gombokert beszerezheto p100bol epitesz vmit, vagy egy gyakran szarabbul hasznalhato de joval dragabb dx4 vlb lapon. kivancsi leszek, hogy 30 ev mulva beszakad ezeknek az ara, vagy lesz aki kifizeti ezekert a kulonbsegkert a penzt.
mert erdekes modon most is sok penzt kernek ertuk, de vhogy nem erzem, hogy lenne barmifele jelentosebb piacuk - ez sokkal inkabb mint vmi projektalt arazas lenne. pl a 2006os megepitett csucsgepem alkatreszenkent elvileg sokat er, de ha feltennem az egesz gepet, ketsegeim vannak hogy annyit adnanak erte, mint egy amigaert vagy hasonloert.
-
jokeph
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Nyilván nem veszi fel a versenyt egy csúcs Maximus-al, de igazából bőven jó ez is hardcore OC-ra, és occsó (én 5e-ért vettem pár éve), leginkább ahogy írod is, van belőle, nem egy ritkaság szerencsére.
Napiba anno jobban kedveltem a P35/X38-as párost, DDR3-as ramokkal, ezekbe olcsón jutottam 4*2 GB RAM-hoz, olyanokhoz maivel bizton megy is. DDR2-ből mostanában már ki tudom szintén rakni a 8 GB-ot 4*2 felállásban, nagyon olcsón vettem egy doboznyi low profilos 800-as Kingstonokat.
X58-ból ugyanígy elégedett vagyok a P6T Deluxe-al, az se volt bűn áron, és abban is lehet hadcore módon veretni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Warships
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun