- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
ricsip #119556 üzenetére
Igen, a 2000 az masszív stabil volt, én sem emlékszem rá, hogy újra kellettt volna rakni.
Bezzeg a Win 98-at, nekem '99-ben 1-2 havonta kellett újrarakni, mondjuk ott nem csak én voltam a ludas, hanem öcsém is, aki bőven beleszaladt mindenbe amibe csak lehetet. És még Windowst se tud(ott) telepíteni. De kajak, még 2023-ban is én telepítettem neki Win10-et
Viszont volt egy nagy előnye a hullós Win 98/ME-knek : Az, hogy 1-2 havonta járthattam házakhoz telpeíteni, igaz akkoriban még sör/csoki/200ft kombóért ment a dolog, sőt volt ahol egy "köszönöm"el kellett beérjem, de ha akkor én ebben meglátom az üzletet igen jól kereshettem volna. Üzlet végül a gépépítésekkel jött el. A Win XP-t már jóval ritkábban kellett telepíteni, a Win7 meg a legtöbb helyen olyan volt, hogy felraktam és már nem nagyon kellett mégegyszer.
Ennek ellenére fiatalság bolondság nálam is megvolt, egy konkrét példa :
A 3GB-os HDD-men soha nem volt hely, mert öcsémnek is mindig is, azért is mással kellett játszani mint nekem, fater munkás cuccai is a gépen voltak, szóval hárman voltunk 3GB-ra és senkinek sem volt elég a saját része. Na egyszer begurultam, hogy megint 0kb hely van a winxón, és becsukott szemmel kijelöltem könyvtárakat, és shift del. Akkor jöttem rá, hogy egy operatíve működő Windows képes törölni magát részben, ami elég ahhoz, hogy ne omoljon össze (még akkor) de a következő startnál már ne tudjon fel bootolni
Ezt később egyszer a suliban kamatoztattam beszöktem óra előtt a számtech teremebe, és a nekem tetsző lány gépéről így törötltem a Wint majd leállítottam a gépet. Mikor indult az óra, akkor neki nem indult a gépe, és így oda kellett üljön mellém, közös munkára.A rendszergazda biztos örült nekem, bár szerintem sosem jött rá, hogy én vagy bárki csinált bármit a géppel, akkoriban könnyen összeomlottak még az oprendszerek
(Különben meg 133-asok voltak a teremben 16/32MB RAMmal, egyedül valamiért az én gépemben volt 48MB RAM, a leghátsó ablak mellettiben, és megvoltak benne mókolva bizonyos dolgok, pl powertoysal belőve az oprendszer, a 777 SMS letiltva, hogy más ne akarjon odaülni, a chat.hu is csak jelszóra jött elő, amit persze senki sem tudott, rajtam kívül)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Villanyszerelés
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vallás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nintendo Switch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest