- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
frescho #119221 üzenetére
Téged nem, engem igen. De egyébként így van, leragadtam az RTX3060-nál, sőt, ha a 2GB VRAM miatt nem az van, hogy alig indul valami, sebességre még talán a GTX950 is megtette volna ... És igen, jó, hogy nem kell beleönteni a pénzt. Ha úgy kéne önteni bele mint a 2000-es évek elején, akkor hatalmas bajban lennék, mert nem tudnám tartani az iramot. Magam részéről azért örülök az 5000-ers szériának, mert ezzel kapott a VGA-m még legalább két extra évet, és mindezt 3,5 évvel a megjelenése után. A GTX950-em 7,5 évig szolgált, ami messze a leghosszabb idő volt nekem egy VGA-val. Ha azonban az RTX6000-es szériát is elcs3szik, akkor az RTX3060 is elérheti vagy megdöntheti ezt az időt. Figyelembe véve, hogy mennyibe van ma egy jobb VGA, nem is baj, ha nem kell olyan sűrűn venni.
CPUnál nálam még ritkásabb a helyzet, mert a Phenom 9500-ról 4th gen-re mentem, onnan meg mostani 10th gen. Ahogy elnézem az Intel házatáját szerintem a 12-14th gen kimarad (bár van egy 12th gen I5-ös is itthon,. szóval mégse, de ezt tuti nem fogok 12-14th-re fejleszteni) egyelőre az Ultra széria se nagyon győzött meg, szóval, most CPU ügyben is kivárok, miközben már is lassan 5 éves.Mert neked mennyi van a NASban?
Falun lakok, hajnalban indul a flex, jön a kombájn stb. Ilyenkor éjszaka csend van, megnyugtatóan duruzsol a HDD-m, a távolban meg tücskök, és hallom, hogy a macskák is ba... barátkoznak egymással
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest