- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalacskepu
őstag
válasz
frescho #117175 üzenetére
Köszi szépen ezt az írást, most pont jól jön.
#117178 DarthSun: Na pontosan, és ezért vagyok úgy vele, hogy 1066-os proci helyett 800-as, mivel így a memóriát jobban lehet tuningolni (E4500-zal ami szintén 800-as sokkal tovább tudom húzni a sima Kingston ramokat mint mondjuk az E6600-zal
).
-
KROK640
nagyúr
válasz
frescho #117175 üzenetére
Az unboxing videók azok amiket egyszerűen nem tudok hová tenni. MINEK?
Gratz, ügyes, volt pénze megveszi. Kicsomagolja, ami kb az újtermék átvételének a legunalmasabb része. Majd nem mutat belőle semmit, meg tesztet se meg semmi (pl VGA unboxing) csak kicsomagolja. Ezzel szvsz semmivel sem vagyunk előrébb. És akkor annak akik ezekkel még be is futnakPl mikor megvettem a RTX3060 12G-ot, akkor attól kezdve hogy a kezembe vettem a bontatlan dobozt kb 2 perc telt el, mire a kártya már becsavarozva ott figyelt a gépben, én meg emelkedett pulzussal imádkoztam, hogy minden rendben legyen.
Mert amikor vettem azt a kártyát akkor még igen gyakran lehetett féltéglát / kiló lisztet / Hamis VGA-t / Igazi de nem működő VGA-t venni, úgyhogy az volt a legfontosabb, hogy minél gyorsabban megbizonyosodjak róla, hogy eredeti hibátlan a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest