Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• czundermák

aktív tag

válasz fpeter84 #116580 üzenetére

Közben megtaláltam a kortársát P2B-F.
    A P2B-F-be is lehet rakni Coppermine CPU-t, ahogy a BX6 2.0 is fogadja őket, ettől még nem tekinteném őket P3 korszakba illő lapoknak.

Régebbi alatt azt értem, hogy a BX6 v2.0 1998 végi lap, bőven a Deschutes érában, míg a P3B-F 1999 végén debütált, már a Coppermine korszakban október után.

Az FSB értékek beállításában is hasonlót nyújt mint egy BE6, ami tekinthető inkább kortársának, hisz valamikor 99 nyár végén már voltak a piacon BE6-os Abitok. Ellenben ezen már megtalálható az UDMA66 vezérlő, ami a P3B-F-en nincs. Abban teljesen igazad van, hogy a felszereltségük szinte azonos. A listád, jobbára minden tuningra képes Slot 1 lapra ráhúzható adathalmaz. A nüansznyi különbségeket a lapoknál a megjelenési idejük és a hozzájuk viszonyított konkurencia lapjai jelentik.

Nekem a BX-es lapokkal a fő problémám az, hogy tuningnak számít a 133-as FSB P3 alatt. Jobban kedvelem emiatt a később érkező 694X-et, míg a BX-et legfeljebb 700/100-as Coppermine-ig érzem helyén valónak. Ezek persze mind saját preferenciák, van aki az 1400-as Tualatint is tuningolja BX-ben, ezt is meg tudom érteni miért jó.

Új hozzászólás Aktív témák