Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz arn #115718 üzenetére

Elképesztő, hogy milyen tempoban fejlődtek akkoriban a hardverek. A csúcskártyák egymásnak adták folyamatosan a trónt. Hozzánk poor néphez meg hónapokkal, vagy 1+ évvel később jutottak le. GeF2 GTS-em pl csak 2002 tavasza körül volt.

Amúgy én sem értem, hogya GeF3 miért aljább kártya, mikor elég jelentős előrelépés volt a geF2-höz képest, külön generáció, ráadásul eleinte csak egy kártya volt, majd mindössze további két kártyával (Ti 200 és Ti 500) bővült a család (ami pont értelemetlenné tette az eredeti kártyát), és a 64 és 128MB-os verziók miatt is maximum 5db kártya volt, (sima GeF3-ból nem volt 128-as) Így a rajongó/felhasználó tábort sem töredezte.

Nekem pl pont a GeF4 a kevésbé jelentős, mert mert az MX-ek ugye GeF2-esek voltak, a Ti4400, 4600, 4800 meg túl drága földi halandónak, de Ti4200-asa se volt egy haveromnak se vagy nekem. A 4400-as híresen rossz ár/teljesítmény viszonyú volt, a 4600 pokoli drága, a 4800 meg még ritka is az előzőek mellé. A 4000-es széria mikor kijött, inkább mindenki a nyomott GeF3-as áraknak örült és azt vette nem az újat.
    Aztán jött a zavaros FX család (ahol volt kártya ami még a két generációval idősebb GeF3 belépőtől is gyengébb volt) majd megváltásként a 6800-as család, és utána a 7000-es, aminél már én is váltottam. A 7300GT volt az utolsó AGP-s kártyám amit újként vettem, és szépen kitolta az Athlon XP-m használati idejét, de már ott tornyosult felettem a PIC-E-re váltás és a DDR2-re váltás, na mega foglalat váltás.

• FoxiestFox

félisten

válasz arn #115718 üzenetére

Ezért vehettem jó áron GTS-t, meg is legpődtem. :D
    Csak egy okból cserélném le, hogyha látnék jó áron olyat, amin van s-video kimenet, mert az enyémen csak vga van.

Új hozzászólás Aktív témák