Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
frescho #114847 üzenetére
Szerintem sem ismeretlen annyira az s423.
Került hozzám, RD ramos, sajna halott volt a lap, később sikerült beszereznem egy s478-as RD ramos deszkát (Intel i850), 4*256 MB RD 800-as ramokkal, Prescott nem megy benne, 2,4 GHZ-es NW P4-el jött. X1950GT-vel anno megtekertem, jól futott, XP SP3 Freedom-al. -
ata99
tag
válasz
frescho #114847 üzenetére
Na most jól helyre lettem rakva, de nem baj, mert legalább látom, hogy én raktam rosszul össze a hallott infókat. 84-től ülök gép előtt és ugyan nem vagyok szakmabéli de rengeteg ismerősöm az. Tőlük folyamatosan jönnek az infók, én meg elraktározom és időnként rákeresek. Eleinte csak kiváncsiságból de később jobban azért követtem a fejlődést, hogy a fiamat erre a pályára állitsam. Mert én is ebben láttam a jövőt. Amint megtanult irni, olvasni azonnal a ZX elé ültettem és programozni tanitottam. Abban az időben itt a környékünkön nem tudott volna másképp felfejlődni, csak igy, hogy én magyaráztam el neki az alapokat. Azokat viszont nekem is össze kellet előtte szedni valahol. És akkor még itt nem volt a net olyan könnyen hozzáférhető. De amint lehetőség nyilt rá azonnal bevezettettem. Ő azon keresztül fejlesztette magát tovább, én pedig elhanyagoltam picit a dolgokat. Na de most már nekiülök újra tanulmányozni a múltat, mert látom van mit behozni. A jövő az már az övé. Amikor kimaradt alapsuliból már C++ ban programozott , most pedig távvezélet áramköröket tervez és meg is irja hozzá a kezelőprogramot. Viszont néha még rákérdez a múltban használt gépekre és azért kénytelen vagyok én is frissiteni a az infókat, mert nem akarom rászoktatni arra, hogy én már arra nem emlékszem...még akkor sem, ha tényleg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest