Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• jokeph

nagyúr

válasz frescho #114847 üzenetére

:K
    Szerintem sem ismeretlen annyira az s423.
    Került hozzám, RD ramos, sajna halott volt a lap, később sikerült beszereznem egy s478-as RD ramos deszkát (Intel i850), 4*256 MB RD 800-as ramokkal, Prescott nem megy benne, 2,4 GHZ-es NW P4-el jött. X1950GT-vel anno megtekertem, jól futott, XP SP3 Freedom-al.

• ata99

tag

válasz frescho #114847 üzenetére

Na most jól helyre lettem rakva, de nem baj, mert legalább látom, hogy én raktam rosszul össze a hallott infókat. 84-től ülök gép előtt és ugyan nem vagyok szakmabéli de rengeteg ismerősöm az. Tőlük folyamatosan jönnek az infók, én meg elraktározom és időnként rákeresek. Eleinte csak kiváncsiságból de később jobban azért követtem a fejlődést, hogy a fiamat erre a pályára állitsam. Mert én is ebben láttam a jövőt. Amint megtanult irni, olvasni azonnal a ZX elé ültettem és programozni tanitottam. Abban az időben itt a környékünkön nem tudott volna másképp felfejlődni, csak igy, hogy én magyaráztam el neki az alapokat. Azokat viszont nekem is össze kellet előtte szedni valahol. És akkor még itt nem volt a net olyan könnyen hozzáférhető. De amint lehetőség nyilt rá azonnal bevezettettem. Ő azon keresztül fejlesztette magát tovább, én pedig elhanyagoltam picit a dolgokat. Na de most már nekiülök újra tanulmányozni a múltat, mert látom van mit behozni. A jövő az már az övé. Amikor kimaradt alapsuliból már C++ ban programozott , most pedig távvezélet áramköröket tervez és meg is irja hozzá a kezelőprogramot. Viszont néha még rákérdez a múltban használt gépekre és azért kénytelen vagyok én is frissiteni a az infókat, mert nem akarom rászoktatni arra, hogy én már arra nem emlékszem...még akkor sem, ha tényleg nem.

Új hozzászólás Aktív témák