- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #113811 üzenetére
és #113810 Pikari : Itt valami nagyon nem stimmel.
99 végén játszottama Revoltal (több egyéb emlék támasztja ezt alá) de legyen, hogy 2000 végén játszottam vele : Akkor pedig Celeron 366-osom volt 96MB RAM-al, és TNT1-esem... még 2000 végén is maximum álmomban volt 1GHZ-es PIII-asom, de még ott sem nagyon.Ráadásul megnézve a Revolt gépigényét még az ajánlottnál is 266-os PII szerepel, 64MB RAM mellett és "second generation 3D acc card" ami a 8MB-os kártyákat jelentette.
Tehát ehhez képest egy 100MHZ-el gyorsabb CPU, 32MB-al több RAM, és egy polccal fentebbi VGA-n mégiscsak illett volna már jól fusson.Azt elfogadom, hogy esetleg 640-ben játszottam, a 16 bites színmélység az tuti, mert nagyon sokáig a 32 bitet tök fölöslegesnek tartottam, sőt a grafikát sem tekertem fel, általában maximum a felbontást növeltem, hogy szebb legyen a grafika. Nem az volt mint ma (pl Marvel Spiderman 2-nél) hogy mindent ultrára, ray tracing on, DLSS ki, hogy minél szebb legyen minden, aztán adjad neki úgyis megvan a 60fps. Meg mondjuk akkoriban én már 18-20FPS-t is folyamatosnak láttam
Szóval az igazság valahol félúton is lehet, és könnyen lehet, hogy nekem is megszépültek a futásáról az emlékek, de én akkor is úgy emlékszem, hogy jól ment. (akkoriban a jól a 24FPS-t jelentette)De biztos, hogy ti nem valami GOG-os verzióra gondoltok? '99-ben nagyon durva lett volna egy ilyen gépigény.
(Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy mivel megvan nekem az eredeti régi, lekorlátozom az Athlon XP-t 600MHZ-re (lejjebb nem tudom, mondjuk az IPC-je és az órajele is, így is messze verné a 366-os Celeront) és megnézem mit tud, de rájöttem, hogy GeForce 3 Ti200 128MB-nál gyengébb VGA-t nem tudok belerakni, akkor meg mindegy... Ráadásul így jobban végig gondolva extrém macerás is lett volna)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest