- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #112810 üzenetére
"Pont múltkor írta valaki, hogy hát nem bírnak kijönni havi 1M ft-ból
" - asszem azt én is olvastam
de már akkor is megjegyeztem, hogy nem egyedi.
Van egy haverom ő 1,1M nettot kap havonta, ketten élnek az asszonnyal, de rendesen 25-én már semmire nincs pénzük. Ott is ugyanez a fullos legújabb teló, részletfizetéssel persze, hbo, netflix, giga net, maxi tv előfizu, taxival jár mindenhová, havonta 20-25 kajarendelés mert nincs kedve főzni, de amin teljesen megrőkönyödtem : macska kozmetika, és macska életbiztosítás(!)"sok kicsi sokra megy alapon" - pár éve barátnőmék családjába néztem szét, mert ott is mindenféle weboldal előfizetés, meg virusírtók havi díjja stb, feléről már azt sem tudták, hogy mi, vagy mikor használják, mégis havonta volt le. pl netflix, mi fhasznak mikor torrent oldalon fizetős prémiumja is van? Művészet volt mindent lemondogatni és csak azt hagyni amit tényleg használnak, viszont ezzel havi 60 ezer ft-ot sikerült spórolni. Az évi 720 ezer, egy nyaralás, vagy egész használható használt autó ára.
És ez az ami nagyon sokaknak nem áll össze, csak annyit lát, hogy "oh, hát havi 2-3 ezer elvered azt máshová is". Pont ezért veszélyes ezNálam teló éves szinten(!) 10-15 ezer (ezek a pénz töltések rá, nincs rajta hitel/részlet, egyben KPban vettem, feltöltő kártyás). A net meg havi 7K (500Mbit).
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest