Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
Igen, tuti. Megtaláltam a régi Hardveraprós hirdetést, ott is írtam, hogy az, tehát régen tudtam is, csak a memóriám csalt.

Szerencsém volt azzal a géppel, (majdnem) komplett konfigként vettem egy használt nyugati gépeket áruló boltban. Ház táppal, az MSI alaplap, egy Athlon XP 2400+ (TbredB) és 1 db 512 megás modul volt benne, kis plussz pénzért egy ugyanilyenből áttett az eladó még egy modult. Újonnan vettem bele egy 9600pro (256 MB-os!
) vga-t, eredetileg szerintem nem volt benne, vagy talán egy Radeon 7000 vagy 9200. Most épp Magyarországon vagyok belenéztem az akkori papírokba, úgyhogy nagyjából összeállt az idővonal. Ez 2006-ban kellett legyen, valamikor az év eleje felé, max tavasszal. 2005. októberében volt a betörés, amikor a 2005. nyarán használtan vett P4-et (MSI 865-ös lap, 2×512 MB ram, 9800pro) elvitték. Szóval 2005. nyaráig, majd őszétől 2006. tavaszáig (kb) volt a P2 400 a napi gép 256 mega ram-mal és az integrált ATi Rage pro-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Automobilista 2
- Tudományos Pandémia Klub
- Automata kávégépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7-10700
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

DarthSun