Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz KROK640 #106319 üzenetére

R7 250-em van ajiba kaptam egy cimborámtól. "Menő" 2 gigás változat ddr3-mal, míg az 1 gigáson gddr5 van. :P

Emellett a hűtése is "csodás", komolyabb terhelésre 90°C felett van a maximumon pörgő ventilátor ellenére.

Alig több, mint fele fogyasztással alig marad egy egy 5770 mögött (gyanítom, az 1 gigás, a 2 gigás kicsit jobban lemarad), így nézve nem olyan rossz. A Lynnfieldes gépemben van, abban annak idején pont 5770 volt. Az R7 250 még 5 éven belül van a platformhoz képest az szerintem teljesen rendben van. A héten megpályázok a leváltására egy 1030-at, de az már az én ízlésemhez is antinaptáras. Mellette szól a 25-30%-kal nagyobb teljesítmény feleakkora fogyasztás mellett. Talán így primitív hűtéssel se lesz ilyen zajos. 750ti lenne az igazi, az beleférne a naptárszabályomba (5 év), kb ugyanannyi a tdp-je, mint az R7 250-nek, teljesítményben viszont elvileg még 50%-ot ver a 1030-ra. Innen nézve látszik, mekkora dobás is volt a maga idejében, az egy évvel korábbi, azonos tdp-jű R7 250 teljesítményének közel dupláját hozza. Mindegy, bőven elég lesz a 1030 is ehhez a platformhoz, ha kell még kakaó, akkor ott a Haswell i5 1050ti-vel :P

Új hozzászólás Aktív témák