- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár éve csináltam egy Antec házon ilyen ebayes retrobrite trutyival, jó lett az eredmény, és azóta is jó. Lefújtam utána UV védő sprayvel, azóta is éri a nap reggelente (asztalon van a gép), és nem láttam jelét visszasárgulásnak, pedig szerintem a gép rég elpárologtatta az UV védelmet. Úgyhogy nekem eddig oké a technika.
Viszont valahol olvastam, hogy nem is kell semmi trutyi, csak ki kell vinni a napra, és kifehéredik a műanyag... ami mókás lenne ha működne, miközben mindenki kenegeti, és UV kamrázza stb.
Ennek az az apropója hogy sikerült vennem egy másik modellt abból az Antec-utód dizájnból amire rá vagyok csípődve (a rácsos aljú, biztos mutattam már itt, ebbe most vagy egy P4, vagy a Ryzen gépem fog menni, a másikban a PIII van) ennek is sárgás már az előlapja, és nagyon nem akaródzik megint trutyit rendelni, lefóliázni, forgatni a napon kesztyűben... szóval ha működik a sima napoztatós módszer, nagyon boldog leszek. Holnap kiteszem, meglátjuk.
Sőt már most kitettem, mert a nap hamarabb fog kelni, mint én...
Amíg az előlap napozik, a gépház jön majd velem a kocsimosóba mert elég retkes a bele
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest