- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
frescho #103461 üzenetére
En ezt mertem, igaz csak rmaaval neztem. Dos alol jatszottam a teszthangot, mixerrel allitottam be a jelszinteket, majd rmaaval analizaltam win alol. Nalam az erositett kimenetek a jelszintu kimenettel osszevetve es azonos kimeno szintre allitva a mixerrel, szinte mindig zajmentesebbek voltak, noha forditott eredmenyre szamitottam. Valszinuleg erosites utan szedi ossze a zaj nagy reszet.
gus classic 3.74
Guspnpsb16 (ct2290)
Awe64gold -
törölt tag
válasz
frescho #103461 üzenetére
En ertem hogy a laborban laborkorulmenyeket csinaltatok, tehat 1 valtozora koncentraltatok, gondolom olyan hullamformakat visszahallgatva ahol megvannak ezek a dolgok.
Csakhogy a zenehallgatas nem igy mukodik hogy zajokat keresunk/merunk, akar olyanokat is amiket csak egy szkop kijelzojen latunk, de valojaban nen hallunk.
A GUS Classic nem egy Hifi kartya, bar olyan roll-off van azon a gorben hogy jo hallasunak kell lenni ahhoz hogy feltunjon.
A fatpingvin altal linkelt tesztben mar alapvetoen elegge infogianyos kodekek vagtak meg a savszelesseget is lefele, nem fair konkluziot mondani a 16/44 cs minosegerol az alapjan barmit hogy egy opus vagy egy mp3 total mas beallitasokkal hogyan szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged