- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Digitális Állampolgárság Program
- Kis színes abszurdisztánból
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Kell még black frame insertion, hogy ne legyen brutális motion blur?
Ebben a videóban a srác tesztel egy crt-t lcd-vel szemben, a pixeles összehasonlítása tök érdekes. Én is észrevettem amit mond, hogy minél jobban emeled a crt felbontását, annál hülyébben néz ki ha megmakrózod, de a szemnek ugyanolyan kellemes marad, és hogy lényegében kapsz egy analóg supersamplinget ami a crt tökéletlensége miatt tud olyan jól kinézni
A másik amit kiemel a motion clarity (ami szerintem az egyik fő selling point a crt mellett, hogy a gyors mozgás nem lesz blurry), bár itt nem oled áll a mérleg másik oldalán. Én kevés autóversennyel játszom (régebbiekkel főleg), de már azokban, és főleg fps-ekben is nagyon feltűnő egy lcd-nél, hogy azon akkor is van motion blur, ha kikapcsoltad oled most hogy áll ezzel?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 88.000.-
- INGYEN FoxPost! Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó garival! -
- INGYEN FoxPost! Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 12 hó magyar bolti garival! -