- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
DarthSun #112809 üzenetére
Pont múltkor írta valaki, hogy hát nem bírnak kijönni havi 1M ft-ból
Aztán kiderült, hogy 2 felnőtt 2gyerek, mindegyiknek részletfizetős telefon fullos előfizuval, maxi felhő googlenál, disney+, hbo, netflix, giga net, maxi tv előfizu, aztán sok kicsi sokra megy alapon már el is hagytuk a 100k-t.Nálam a 3 teló 10k körül, giga net 7k.
Igaz filmeket le kell töltenem, meg vadászni iptv-t, ha épp megszűnik vmi, és fut egy szerver, ahol a felhőm van raid5-el, 8TB (3*4TB) + 2TB a letöltéseknek, ez 100k volt kb, de 3-4 évente elég hdd-t cserélni, így a havi villany kb 1500ft rá, meg 2000ft-ra jön ki havonta az amortizáció (ami igazából kevesebb, mert 3 éves hdd-t még kb féláron el lehet adni.) Így 20k-ból megvan a családi multimédia akkora felhővel, amiért azért már durván fizetni kellene. -
envagyok
veterán
A napokban tesztelgettem az ős Tomb Raidert, és egyelőre úgy tűnik, hogy a Rendition v2200 kártyával, annak dos-os 3d gyorsítási módjával van a legjobb eredmény.
3dfx mosott fakó, matrox lassú, és nem szép, s3d ez a 2. Legjobb, de lasabb, mint a v2200, rush-al még nem próbáltam, pcx1 powervr-el meg nem sikerült eddig elindítani.
Lehet windows alatt megy csak vele.
Pedig állítólag a legjobb eredmény a rendition v2200+powervr kombóval jön. -
envagyok
veterán
Nagy öröm van ma, meghozta a postás talán a legjobb kártyát DOS-ra
-
envagyok
veterán
válasz
Pikari #112739 üzenetére
Igen, már nincsenek "okosságok", Audiban régi sorvezetők már milla/hó kapnak.
Persze van ennek negatív hozománya is, már a seggünkben is kamera van, sőt jön a dáp, az kb kémprogram kategória.
Készpénz visszaszorítás, fizetés csak utalva, onnantól azt is tudni mit hol veszel.
Szép új világ -
envagyok
veterán
Hulladék közé is raktak.
Mármint teherautóra a blokkokat, rá vastag nejlon, rá meg a maradék lemez dirib darabokat.
Persze kellett hozzá őr is.
Emlékszem 30k bárki vehetett komplett vezérlést.
De sztem mostanára megoldották ezt.
Kivi leszek, mikor jut eszébe valakinek drónnal kiszállítani a cuccost -
envagyok
veterán
válasz
Pikari #112689 üzenetére
Jónak mondod
Kb 30 komplett összerakott fullos beltartalmú és állapotú gépem van játékra.
Tomb raiderhez pont ott az ASUS S7 TX97 lappal a pentium 233mmx, diamond s3 virge, diamond voodoo, soundblaster pro2/awe32/gravis ultrasound/midi kártyával Roland sc-55/88/yamaha mu50-el, váltós cd-vel gyári tomb raider lemezzel, zip drive-al.
Eddig a szoftveres és a 3dfx-es exe volt rajt, most kíváncsiságból feltettem rá az s3d patcheltet, fura, hogy egész más beállítások vannak a játékban azzal.Visszatérve, a fenti gépet nincs kedvem bontogatni, és a tesztpadon lenne jó próbálgatni cd meghajtó nélkül további kártyákat..
Szóval jó lenne tomb raiderre találni no-cd patchet. -
envagyok
veterán
válasz
Pikari #112687 üzenetére
Persze gépházba építve.
De nem a tesztpad mellé letéve az asztalra.
Zörög felbúg, leáll, rezeg jobbra balra.
Ráadásul olyan jó a socket5 tesztpadom, pentium 166 overdrive procival, nem kell rá se hűtő, se 12v a ventihez, az IDE-re rádugva a CF adapter cf kártyával, cska rádugom a tápot monitort, billentyűt, egeret, aztán megy a buli. -
envagyok
veterán
Az első 1996-os Tomb Raiderhez van mód, ami cd nélkül használhatóvá teszi?
Tökre örültem, hogy van egy játék, amihez végre szinte minden korai 3D API-t ismerő programfájl letölthető (Powervr, s3d, ATI CIF, Rendition, 3DFX, Matrox Mystique), de erre meg m ind CD-t kér. Pedig már örültem, hogy lehet mivel szórakoznom a benchpadon, de DOS alá nem akarok mindig szerencsétlenkedni a CD-vel
Meg már olyan bizonytalan működésű mind.
Komolyan várom , hogy végre legyen a gotek és a CF IDE mellé valami CD rom emulátor hardver -
envagyok
veterán
válasz
FoxiestFox #112592 üzenetére
2007 is brutál volt
-
envagyok
veterán
Agyalok, hogy milyen bootolható DOS verziót, és milyen programokat érdemes feltenni egy gotek image file-ba, amiben minden benne van mfm és korsi ide hdd-k teszteléséhez.
-
envagyok
veterán
válasz
frescho #112540 üzenetére
Igen, ma 8000ft 13L Benzin, akkoriban 130L benzint vettél annyiból.
Engem a régi kompromisszumok akkor is zavartak, talán a P4 2.4G , asus p4p800, asus gf4 ti4400 v 4600 már nem tudom pontosan, meg asus 6800ge idején meg utána a q6600/p35 lap/gf8800 volt a maga korában legtrendibb konfigom de arra a korra is inkább p4 3.4ghz/asus p4c800-at raktam inkább össze, meg qx6700-át nforce680i sli lappal, 8800 ultra slivel
-
envagyok
veterán
Most jött még egy AMD FX9590 tartaléknak, próba során előjöttek a régi emlékek az első ilyen procim teszteléséről
Az FX lett egy évtizeddel később az új prescott.
Szinte ugyanabba a GHz kergető csapdába esett bele az AMD mint a konkurrencia.
Erős léghűtéssel is határeset szigorúan tuning nélkül.
Ilyet használt egyáltalán valaki léghűtéssel? -
envagyok
veterán
-
envagyok
veterán
válasz
KROK640 #112383 üzenetére
Emag, alza és társaival már nem lehet/érdemes konkurálni.
Kb nagyker áron adnak mindent, össze is rakják.
Ez már messze nem jó üzlet, max kínszevedés.
Ha az 5-6 évvel ezelőtti windows telepítés reálértékét (kb 5k) szeretnéd kérni, kb 15-20k érne annyit, amit ha kérnél, infarktust kapna a megrendelő. -
envagyok
veterán
válasz
Yutani #112243 üzenetére
Nagyon félreértetted, amit írtam.
Semmi gondom az Athlonnal, srm a cerkával, hisz azok 2000 előtt jöttek ki.
Úgy értettem, hogy 2000-2002 között mind intel, mind amd vonalon megtorpant a fejlődés, olyan érdekességmentes volt az az időszak.
Intel belekavarodott a p3tua/p4 vonalba, először a p4 nagyon gyenge és lassú volt, AMD fejlődése is lelassult.
Tehát a 99-es p3 és Athlon érdekes, de nincs késztetésem pl egy 2002-es p3-ast összerakni, 2001 is érdektelen, 2002 decemberi p4 ht 3.06 ami már izgalmas. vagy egy 2000-2002 AMD konfigot építeni a Slot A Athlonom és a 2003-as Athlon XP 3200+ közé.2000 végére még van egy p4 konfigom, de azt csak a s423 és rdram miatt építettem meg, illetve egy dual p3 1.4s tua voodoo5-el, de ott is a dual proci és a dual gpu volt a hívószó
2001-re dual Athlon XP van tervbe véve még, de ott is a dual proci miatt lenne izgalmas esetleg rage furyval. -
envagyok
veterán
válasz
Pikari #112143 üzenetére
Eddig amit kipróbáltam, ment, és tetszett.
A Matrox impression kártyámhoz, ami 94-es gyártású, igaz pár játék jött csak, de azok áll leejtősek voltak számomra a software renderhez képest.
A renditionnal se volt gond, az nv1 is forradalmi volt 95-ben, amikor még se directx, se glide még a sarokban se volt.
A powervr is szenzációs dolgot alkotott, amit utódja, a kyro II még a T&L idején is hihetetlenül jól kamatoztatott. Ott a neon250 késése rontotta el a történetet, hisz játékgépekbe is jót alkotott, sztem nem áldoztak eleget a játékfejlesztés szponzorálására.
A 3dfx is amekkora felhajtással indult 96-97 körül, 98-ban már alig bírta, 99-ben elvesztette a versenyt...Tény és való hogy ilyen ssját API-s gép összerakása nem annak való, aki minél több játékkal játszana, arra össze lehet dobni egy geforce + v2 sli konfigot, hanem azoknak akik szeretik az érdekesebb hardvereket próbálgatni.
Alig várom már, hogy a mesterséges intelligencia olyan szintre jusson, hogy átírjon játékokat ezekre az egyedi API-kra. -
envagyok
veterán
válasz
Pikari #112118 üzenetére
Engem érdekelnek ezek a kezdetleges API próbálkozások.
NV1, CGL, Matrox, Paradise Tasmania, ATI CIF, Virge S3D, Matrox MSI, Rendition Speedy3d/Rredline, PowerSGL
Igazából a 3dfx lett felhypolva , aztán meg a Microsoft erőböl elrendezte a témát.
Tényleg az OpenGL mikor tűnt el? -
envagyok
veterán
válasz
Mindreader #112120 üzenetére
Ssjnos ;(
Directx lassítónak jó.
Vogonson a fun with cgl topikban talán ki van vesézve a téma. -
envagyok
veterán
válasz
laci1128 #112115 üzenetére
Tényleg, most hogy mondod, az van is nálam egy dobozos, bár az annyira nem tetszik.
@FoxiestFox
Nem tudom mi a problémád mondjuk egy ADUS rézhűtős Geforce 4 ti4600-al, vagy egy asus Radeon 9800xt-vel, msi 6800 ultrával?@Mindreader Sajnos a GD5465-el nem mennek a CGL játékok, olyanom nekem is volt.
-
envagyok
veterán
Sikerült szert tennem egy cirrus logic gd5464 videókártyára (laguna 3d), ami dx mellett tudja a CGL API-t, amit a már beszerezhetetlen creative game blaster vlb és pci kártyák tudnak.
Esetleg valaki tud infókat, mit honnan lehet beszerezni?
Melyik driverrel, milyen játékokat? -
envagyok
veterán
Tényleg mikor kezdett a funkcionalitás mellett a látvány is számítani?
Az első DFI Lanparty melyik lap volt?
Geforce 3-4 idején kezdtek lenni látványosabb videókártyák, lapokból 2003 körüli a dfi s462 lanparty, meg a 865p-s. -
envagyok
veterán
Erről a k6init-ről hallott már valaki?
Még nem volt időm megnézni a videót. -
envagyok
veterán
-
envagyok
veterán
Azon is agyalok, hogy el kellene helyezni a pas16 kártyámat valami konfigba, ahol a vele kompatibilis játékok mind futtathatóak, lehetőleg olyan rendszert építve, ami még nincs.
Szerintetek egy s4 pentium 60-as jó lehet neki win3.1/dos-al? -
envagyok
veterán
válasz
DarthSun #111920 üzenetére
Google:
Happy new year ascii -
envagyok
veterán
válasz
jokeph #111916 üzenetére
_________•(██████)•
______•(█)_(▒)(▒)(▒)_(█)•
____•(█)(▒)_____ ___(▒)(█)•
__•(█)(▒)______XII____(▒)(█)•
_•(█)(▒)______\_|______(▒)(█)•
•(█)(▒)________\|__ _____(▒)(█)•
•(█)(▒)_IX_____ o ____III_(▒)(█)•
•(█)(▒)_________________(▒)(█)•
_•(█)(▒)_______________(▒)(█)•
___•(█)(▒)_____VI____ (▒)(█)•
_____•(█)(▒)________(▒)(█)•
_______•(█)_(▒)(▒)(▒)_(█)•
________•(███████)•_____•(███)(_____)(███)•
___ •(███)_________(███)•
?̮̑●̮̑?★⋰⋱☆⋰⋱★⋰⋱☆⋰⋱★⋰⋱☆⋰⋱★?̮̑●̮̑?
──────█─█ █▀█ █▀█ █▀█ █─█─────
──────█▀█ █▀█ █▀▀ █▀▀ ▀█▀─────
──────▀─▀ ▀─▀ ▀── ▀── ─▀──────
█▄─█ █▀▀ █─█─█──█─█ █▀▀ █▀█ █▀█
█─██ █▀▀ █─█─█──▀█▀ █▀▀ █▀█ ██▀
▀──▀ ▀▀▀ ─▀▀▀────▀─ ▀▀▀ ▀─▀ ▀─▀
?̮̑●̮̑?★⋰⋱☆⋰⋱★⋰⋱☆⋰⋱★⋰⋱☆⋰⋱★?̮̑●̮̑? -
envagyok
veterán
Jön egy Trident 9750 3d kártya.
Kíváncsi vagyok rá, rajta van a fenti youtube videón a világ legtosszabb 3d kártyái között.
Itt is van egy kis iromány róla -
envagyok
veterán
Beesett egy dobozos xfx r9 290 videókártya a gyűjteményembe.
Meglepődtem, hogy az r9 290x shaderszám és órajelével bír, szóval unlockolta az előző gazdi.
Hogy telik az idő, már 11 éves a cucc, ezért is csipkedek belőlük, hogy legyen belőle, amíg még találok működőt.
Brutális cucc, de használatra a gtx780/780ti/titan azért jóval elegánsabb és halkabb.
-
envagyok
veterán
Pedig tök jó a vista, próbáld meg újra.
P4 nortwod jön be nekem is, meg a 2mb l3 caches és a 2mag 4 szàlas pentium D-k
A pentium 4 nagyon emlékezetes volt az órajelhajhászás és az intel félremagyarázása miatt.
Nálam kihagyhatatlan, van 2db s478 3.4ghz összerakva, egy p4ee 3.46ghz lga775, egy dell xps gamer gép p4 670-el, meg tervezek egy 850ee vagy 965ee konfigot. -
envagyok
veterán
válasz
frescho #111755 üzenetére
Meg a Lykia, wizard of wort is jól átportolták.
De régen hiába jött ki havi tucatnyi stuff, 99%-uk instant törlés volt próba után.
Kb tucatnyi játék maradt meg bennem, amivel régen többet játszottam:
Impossible mission, 3d chess, defender of the crown, elite, boulder dash, superpipeline, commando, valami világháborús vonatos, hexenküche, summer games, winter games, last ninja sorozat. -
envagyok
veterán
válasz
Pikari #111750 üzenetére
A gurusok amikor hozzájutottak, kb pár napon belül elérhető volt már.
De a cikkben és egy későbbi cikkben is írták, hogy február 20 volt a premier, de gyártási nehézségek miatt limitált mennyiségben került piacra a kártya, ráadásul elég sok meghibásodás is volt velük.
Gondolom elején az USA-t szórták tele, ott volt rá kobban lóvé.TNT-ról júniusi cikkben még csak találgatnak , júliusiban írják, hogy az E3-on zárt ajtók mögött volt bemutató, és az októberiben írják, hogy megjelentek a tnt-t támogató driverrk, így a gyártók piacra dobhatják a terméket.
[kép] [kép] [kép] -
envagyok
veterán
Én mikor végigfutottam a korszakokon, simán találok még érdekes dolgokat, amiért lehet, érdemes új hardverekkel is végigfutni.
Mindig találni valamo izgalmasat.
Most például a 3d kezdeti útkeresése nvidia nv1-el, powervr-el, cgl-el, stb izgalmas 95-96 körül.
Korai ATI és Matrox kártyák is kimaradtak a szórásból eddig.
Még kyro kártyákkal se szórakoztam, ss7 is kimaradt.
Ráadásul ott millió féle procit ki lehetne próbálni.
Hangkártyák is vannak még a creative,/gravis vonalon is túl, pl terratec, opti, mozart, opl4, yamaha sound edge.
SlotA lett már, de a slot2 gépem is jó lenne finomítani 2M cache-es p2 xeonnal, kí áncsi vagyok, mennyi pluszt nyújt úgy.
Pentium pro vonalon is összeépítésre vár egy konfig.
ATI CF X800-X1800-X1900-X1950 is most épp nincs összedobva egy se.Heti 2-4 órám van most retrózni, amit eddig felsoroltam, évek elmennek rá.
Szerk:
A kyro mellett a volari kártyákkal is szívesen szórakoznék, de azt még nem sikerült szerezni. -
envagyok
veterán
Én az igazibb mainstream windows (98, mert a 95 csak egy kezdetleges valami volt véleményem szerint, és 95-96-98 körül még a játékok se igen igényelték) előtti korszakot ezért osztottam Roland mt-32 (92 előtti) és sc-55 general midi időszakra. Előbbi dx2-66, amin cache-t, stb letiltva még a legrégebbi cuccok is futnak, van benne sb pro 1, és ct1350 érdekességképp a creative music system miatt (szerintem a sztereó hang miatt sok játék jobban szól vele)+mt-32
Utóbbi meg p233/sb pro2/awe32/gus classic+sc-55+sc-88pro, amin meg minden tökéletesen fut 1992-től 98-ig.
Ezek állandóan setup-ban vannak.
Persze van sok más technológiailag érdekes gép összerakva, atari xt, wyse 286+287, 386 adlibbel, pentium s5 166-os overdrive-al (ezt csinálom most powervr videógyorsítóval, és rendition v2200-vel a korai 3d apikkal szórakozásra)
98-ra már ott a p2/v2sli 99-re p3/gf256, és p4 rage fury maxx 2000-re a dual p3 1.4s/v5 és s423 p4+gf2 ultra, 2002-re pr 3.06/gf4 ti4600, 2003 athlon xp 3300++gf fx5900u és p4 3.4ghz/fx5950 ultra, és p4 3.4ghz radeon9800xt, 2004-re p4ee ddr2 és sorolhatnám 2014-ig.
De ez utóbbiak már szoftverek szempontjából nem érdekesek, glide is csak 2000-2001-ig volt, utána már szinte minden szabványos directx/opengl.
Tervezem még a demók miatt, hogy a p3/gf256-os gépbe dobok egy gravis extreme-r vagy pnp-t a demók miatt.
2001-re van még összerakásra tervezve egy dual socket940 geforce 3 ti500-al a dual procit támogató xp debütálás miatt. -
envagyok
veterán
válasz
envagyok #106766 üzenetére
Egy újabb Soundblaster Live tudásbázis a nerdlypleasures oldalon.
Az összes live! típus leírása generáció/kiszerelés/év szerint beleértve a livedrive -okat és az addon kártyákat.
Megérdemel egy könyvjelzőt.
Ami meglepő volt a cikkben, nem is tudtam, hogy jöttek ki dvd verziós játékok, amik támogatták a creative dxr hardveres mpeg dekóder kártyákat illetve a Live-okon keresztül az 5.1 hangot, például Descent IV
Régebbi játékokról hallottam csak, amik ISA Mpeg dekóder kártyával mennek csak.
A nerdlypleasures oldalon sok más jó leírás is van még hardverekről, sokat olvasgatom.Link:
https://nerdlypleasures.blogspot.com/2024/09/sound-blaster-live-primer.html?m=0
-
-
-
envagyok
veterán
Commodore 64-el szórakozgatok a kung-fu flash-al.
Nem tudjátok jönnek ki demók crt formában?
Illetve több lemezes demók indítására van esély?
Mivel tud .d71 és .d81-es formátumot is, simán lehetne hogy elférjenek a 2 lemezes demók egy lemezképen -
envagyok
veterán
válasz
cskamacska #111382 üzenetére
Nem vagyok mester, több ess hangkártyám van, de az én tapasztalataim nem erősítik meg, amit írtál.
Mindenki keresi a "szent grált", de sb pro 2+ mt32/sc-55 kombó minőségét még nem sikerült megugrani. -
envagyok
veterán
válasz
cskamacska #111377 üzenetére
"egy akármilyen tucat ESS ES1868 kártyára rápasszintva sziklaszilárd SBPro támogatás mellett, jobb mint az eredeti OPL3, és SC55+ MIDI generális zene szakad a nyakunkba. Nincs CQM metálluka, nincs durva alapzaj, nincs nyomor a nem kellően eltalált MIDI hangszerek miatt, minden úgy megy ahogy kell."
Azért ezt gondold át újra
-
envagyok
veterán
Külsőleg semmitmondó konfig tesztpadon:
Socket5 lap
Pentium overdrive 166
Rendition v2200 vga
Powervr pcx3 gyorsító
Awe64 32MB bővítő.
Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle
-
envagyok
veterán
válasz
FoxiestFox #111304 üzenetére
Nem nálam
Az iodata máshoz került, sajnos bealudtam, pedig beállítottam ébresztést előtte 15 perccel , fel is keltem de visszaaludtam.
De szerencsére lett egy másik, egy apocalypse 3d -
envagyok
veterán
Újabb projekt hétvégére, remélem lesz rá időm.
A s7 p1 + s3 virge (s3d) + voodoo 1 (glide) idejéből egy másik szintén 2 grafikus api-t használó alternatív megoldás:
Rendition v2200 (Rredline+speedy3d) + Apocalypse 3d pcx1 (powervr/powersgl)
Egy alternatív jövőkép lehetett volna.
Jó sok játék támogatta ezeket. -
envagyok
veterán
A hálóban oled tv van az utolsó széria, ami 3d-s.
Jobb mint a mozi. Itt a fekete tényleg fekete, nem szürke mint a moziban, meg a led tv-ken.
Azt nem mondom, hogy odáig vagyok a 3D filmekért, de nem rosszak, néha néha nézünk rajta.
De a Crysis kimondottan jól néz ki 3D monitoron.
Azért tudtam volna 2008 körül örülni egy ilyen konfignak. -
envagyok
veterán
válasz
frescho #111188 üzenetére
A Classic Workbench Lite van fenn CF kártyán.
Leírás alapján PC-n Winuae alatt lett felrakva rá, aztán Amigába rakva simán indult is. Akkor felraktam rá pár játékot, de már nem emlékszem hogyan.
Pc Winuae nélkül nem látja a CF kártyát.
Winuae-vel indul pc-n is CF-ről a Workbench, az Opus filekezelőben van egy PC meghajtó (winuae-n egy hálózati mappán a nason), onnan tudok másolni játékot, de nem emlékszem hogy megy, hogyan tudom telepíteni A whloados játékot. -
envagyok
veterán
Készül a karácsonyi Gamer sarok.
Egy hatalmas meglepetéssel
A c+4, c64, Amiga 1200, K6-3 + Gravis Extreme mellé bekerült a következő konfig:
Acer Predator
Core2Quad QX9650 gyári vízhűzéssel
Nforce 780i sli
Nvidia 8800gts SliJól hangzik eddig, de nem ez a nagy durranás, hanem a korhű 23 colos 3D Fullhd monitor.
Azért 3D szemüveggel mai szemmel is eszméletlen a Crysis
[kép] -
-
envagyok
veterán
Tényleg, miért olyan felkapottak a tseng videókártyák?
Tudom hogy nem rossz a képminőségük, de kompatibilitásban nem olyan jók.
Szerintetek 286 és 386 korszakban mik számítanak a legjobb videókártyáknak?
ATI Wonder, Tseng, S3, Trident, WD? -
envagyok
veterán
Sziasztok Gigabyte GA-686DLX-en lévő Adaptec 78xx scsi vezérlőhöz létezik Windows 2000 driver?
Nekem nem sikerült találnom
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Intel Xeon W3505 2.53GHz LGA1366 Server
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!