- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heylel
csendes tag
válasz
newc8229 #75197 üzenetére
Ez az alaplap szerintem max 6 magos processzort fog elvinni. Nekem is Asrock alaplapom van (a Pro3M) és azon van hűtőborda a VRM-en, aztán mégis izzad szegény most nyáron mint a veszedelem. Az Asrock egész egyszerűen az egész 970-es alaplap szériát elrontotta. Próbáld meg ezt az alaplapot valahogy elpasszolni és vegyél használtan valami mást.
-
BlindMind
tag
válasz
Én sem javaslok 8-as szériást abba a lapba, vagy spórolj és vegyél Ryzent vagy elégedj meg egy gyengébb Fx-el, vagy esetleg szerezz apróról használtba valami 990-est! Már tényleg gombokért van...
Támogatja egy csomó low end 970-es is a 8-as szériát, az más kérdés hogy életveszély bele tenni a gyakorlatban... -
jokeph
nagyúr
válasz
Hidd el a többieknek, hogy igazuk van (neked is abban, hogy benne van a support listában, de az csak egy dolog).
Hasonló lapban volt nekem FX8320e (3,2GHZ 95W TDP!), 4 GHZ-en már throttling volt, kevés a 4+1 fázis, akárhogyan is hűtöttem - aktiv hűtés nélkül egyszerűen "elmelegedett" az egész.
Az utolsó, általam is ismert értelmes újonnan megvehető lap FX8xxx proci alá ez a Gigabyte 970 volt...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Hővezető paszták
- Eredeti játékok OFF topik
- Meggyi001: Kuponok....
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest