- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Raggie #74411 üzenetére
A VSR általi visszaskálázás egyik mellékhatása hogy kikapcsolt AA mellett is alig vannak "recék".
Amennyiben tényleg AA becsípődéses abban az esetben jó a helyzet, mert anno az OC 8320 & 280X mellett alaposan kiteszteltem a dolgot és végeredményben azt kaptam, pl GTA V esetében.., miszerint kijelző natív 1080p + 4xMSAA-ról VSR @1440p & FXAA-ra váltva nemhogy teljesen "kisimult" a játék de még némi FPS többletre is szert tettem.
Tehát FullHD esetében egy 4-8x AA önmagában is képes olyan teljesítmény penaltyre, amelyet egy 1080p ---> 1440p váltás hoz magával és tekintve h utóbbi VSR/DSR esetében a visszaskálázás okán nagyban hanyagolhatóvá teszi az AA mértékét/meglétét, így elég jól lehet csiki-csukizni.
Egy 1080p-ben CPU limites config esetében pedig ez pont számíthat annyit, hogy hiába a magasabb felbontás általi többletterhelés a VGA-n, úgy vagy még jobban fest a játék közel azonos beállításokkal VSR@1440p-vel mint 1080p & magas AA kombóval, cserébe megszűntethető a CPU limit, egyenletesebben fut a játék dadogás/droppok nélkül (minFPS), egy-két maszat beállítást visszavéve pedig még átlag/maxFPS is nyerhető a korábban rendszeresített 1080p & AA átlaghoz képest.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest