Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• leviske

veterán

válasz Kroni1 #67707 üzenetére

Igazából a jakusj által írt TY-143 is combosnak tűnik erőben, ha a Viper R nem jön be. Én a merlinben vettem, mert csak ott jelezték, hogy beszerzik. Mire ez megtörtént, addigra az ipon és a pcx is jelezte, hogy újra kapható, olcsóbban. :DDD

Az AM4 kapcsán még szerintem elég sok a kérdőjel. Az eddig kiszivárgott lapok (Gigabyte B350-DS3H és az ASUS Octopus), mind olyan furattávolságokat használnak, amik az AM2 óta vitt vonalra hajaznak. Mindenesetre legrosszabb esetben váltáskor kiszeded a hűtőből az újonnan vett ventiket és a régiekkel eladod. Elvégre használtan átlagban mindig van Noctua borda, ahhoz meg itthon is lehet kapni az épp szükséges upgrade kit-eket.

(#67708) Pixx96: Ha a Mugen esetében is azt jelenti a PCGH mint esetemben, akkor meg van a sansz, hogy borda lehűtéséhez nem fog elég légáramlatot biztosítani az a két venti se. Szóval, ha magasabb hőmérsékleteket tapasztalsz, akkor érdemes lesz neked is rögtön a ventikhez nyúlni.

(#67710): IBT VH alatt azt mondják a srácok, hogy 70-75°C nem gáz. Viszont mindennapi hazsnálatban, játékok alatt jó lenne, ha a proci nem főne 60°C fölött. Pláne egy mugennel csúnya is, ha ezt teszi.

(#67709) RazoR8402: Ha a kocka bírja, akkor az a D14 szerintem megfogja a procit normál hőfokon magasabb órajeleken is. Közben jakusj válaszolt. :)

Új hozzászólás Aktív témák