- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Leon77 #67270 üzenetére
Természetesen lenne benne még, de mivel csak egy Brocken2-m van ezért nem nagyon szórakozok vele, mert Premier alatt hogyha 1.35V felett kap a proci akkor azért eléggé fel tud menni a kupakhőm, az meg nem az igazi hosszútávon..
Mondjuk annyit biztos nem tudna mint a tiéd, nekem a 4.5GHz-hez is 1.392V kellett neki, szóval a 4.8GHz az enyémnek még vízzel se lenne meg egykönnyen, már ha egyáltalán.. Viszont nekem ez igy is elég, nem is vágyom ennél komolyabb teljesítményre, meg előbb utóbb én is váltani fogok majd platformot, remélhetőleg ott már kevésbé lesz jelentős a hőtermelés..
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Leon77 #67270 üzenetére
Tényleg nem akarok beleugatni, de ott még valami mindig nem kerek, lásd képek. Zöld karika, na az ott rendben van, és azt a teljesítményt adja amit kell. Piros karika, ott valami gebasz van, szerintem a feszültség kevés neki még mindig, mert leesik a teljesítmény. Nálam 4,5Ghz-n dobál 85-88Gflops-t. Lefut a teszt, de a kevés feszültség miatt a teljesítmény alul marad a várttól.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Autós topik
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest