Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz Omli85 #64710 üzenetére

Igen, ugyan úgy megőrül a túl-sok FPS-től mint anno a Skyrim, viszont benne van vagy 100órám a játékban és bátran állíthatom hogy 90es FRTC-vel egyetlen egy buggal sem találkoztam még, zárt helyeken sem. :N

Vsyncet "kalandos" móka kiölni belőle, ha jól emlékszem 3 v. 4db init is át kell írni de marhára megéri.

Első indításnál (FHD) ugye még a föld alatt.., zárt kis hely kvázi sok FPS-t várna az ember, ingame forced vsync miatt 300-800Mhz körül/között tipródott a GPU, ez még nem is lenne gond csak a gyakorisága.., kb minden másodpercben ugrott fel-le az órajel és ettől olyan mikrolaggos volt hogy nem hittem el.. :U
    Na ekkor döntöttem el hogy ennek véget vetek, kiöltem a vsyncet.., nem hiszed el, ugyan ott ahol addig 40-50FPS volt utána 160-180FPS-t ment. Ez a hurrá, csak igen, jöttek a bugok.
    Topicba be, többiek 90FPS FRTC limitet ajánlottak, belőttem, működött, megszűntek a bugok, viszont ettől a "leszabályzástól" is ugrált még picit az órajel, persze a mikrolaggnak már nyoma nem volt de biztos ami tuti PP/ULPS-t is kikapcsoltam, na ez volt a végső kenet, úgy ment mint az álom.

Szépen rá is próbáltam 1440p-re (VSR), max beállításokkal, kivéve tán Godrays, meg sem kottyant a kártyának, maradt is úgy.. :K

GennyWorks.., szabhatsz magadnak elvi korlátokat de az összessel ez van, inkább fordítok rá pár percet sem mint hagyjam magam szívatni.

Új hozzászólás Aktív témák