- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Omli85 #64710 üzenetére
Igen, ugyan úgy megőrül a túl-sok FPS-től mint anno a Skyrim, viszont benne van vagy 100órám a játékban és bátran állíthatom hogy 90es FRTC-vel egyetlen egy buggal sem találkoztam még, zárt helyeken sem.
Vsyncet "kalandos" móka kiölni belőle, ha jól emlékszem 3 v. 4db init is át kell írni de marhára megéri.
Első indításnál (FHD) ugye még a föld alatt.., zárt kis hely kvázi sok FPS-t várna az ember, ingame forced vsync miatt 300-800Mhz körül/között tipródott a GPU, ez még nem is lenne gond csak a gyakorisága.., kb minden másodpercben ugrott fel-le az órajel és ettől olyan mikrolaggos volt hogy nem hittem el..
Na ekkor döntöttem el hogy ennek véget vetek, kiöltem a vsyncet.., nem hiszed el, ugyan ott ahol addig 40-50FPS volt utána 160-180FPS-t ment. Ez a hurrá, csak igen, jöttek a bugok.
Topicba be, többiek 90FPS FRTC limitet ajánlottak, belőttem, működött, megszűntek a bugok, viszont ettől a "leszabályzástól" is ugrált még picit az órajel, persze a mikrolaggnak már nyoma nem volt de biztos ami tuti PP/ULPS-t is kikapcsoltam, na ez volt a végső kenet, úgy ment mint az álom.Szépen rá is próbáltam 1440p-re (VSR), max beállításokkal, kivéve tán Godrays, meg sem kottyant a kártyának, maradt is úgy..
GennyWorks.., szabhatsz magadnak elvi korlátokat de az összessel ez van, inkább fordítok rá pár percet sem mint hagyjam magam szívatni.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest