- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #8581 üzenetére
Igen.
Csak nekem volt itt 2022 júniusban egy írásom, amiben amellett tettem le a voksom, hogy a Zen4 késett. Akkor persze még a szóbeszéd a covidot emlegette, Norrod döntése később derült ki. A lényeg, hogy jó megérzés volt, hogy a Zen4 megjelenési dátumáig eltelt idő az általa elhozott fejlődéshez képest aránytalanul nagy volt.Ezzel együtt azért szerintem hozzá kell tenni, hogy nekem nem tűnt úgy, hogy az Am5 platform már nyár elején készen várta volna. Tehát valószínűleg olyan csúsztatás lehetett, amiről a partnereket is időben értesítették.
Augusztusban volt egy erre alapozott tippem a Zen5 megjelenési dátumára is. (=> 2024-03)
Viszont ha a Zen4 későbbi megjelenése úgy történt, hogy a feature lock - esetleg a CXL kivételével - rendes időben történt, tehát nem volt Zen5-től lehozott fejlesztés, mint a Zen2 esetében, akkor azt azt is jelentheti, hogy Zen5 ~18 hónapját nem biztos, hogy a Zen4 tényleges megjelenési dátumához kell viszonyítani, hanem ahhoz, hogy akár 2022Q2-höz képest, amikor akár meg is jelenhetett volna. Erre alapozódhattak azok a pletykák - MLID - amelyek nagyon hamar, 2023Q4-re tették a Zen5 rajtját.Legalábbis a tudatos és szándékos halasztás egy strigula abba az irányba, hogy akár lehetséges lehet. Persze nyilván vannak más szempontok is. Többek között hogy lesz-e akkor már elérhető gyártósor, amin a Zen5 készülne, valamint hogy az AMD-t a versenyhelyzet rákényszeri-e arra, hogy kiadja (Intel, Meteor Lake, Intel4, stb) vagy inkább pihenteti a fiókban, ha megteheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OTP Bank topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest