Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
üzenetére
Tulajdonképpen mennyit vesztesz egy 7600X esetében eco módban?
Én itt találtam egy mérést, ami azt mutatja, hogy nem, vagy alig. Ami elég hihetetlen.
Persze nyilván ebben az esetben a fogyasztáson sem nyersz semmit, vagy alig.Az általad idézett kérdésfelvetésre tehát ez a válasz: a 7600X eco módban nem lassul le 5600X szintre, úgy is pont ugyanannyira gyorsabb nála.
Az eco mode egyébként szerintem csak egy feature. Legfeljebb valamiféle gyártástechnológiai ...méregetést lehet megvalósítani azzal, hogy 250W-os készülékeket alacsonyabb fogyasztási keret mellett hasonlítjuk össze.
Szerintem az AMD-nek és az Intelnek is inkább alacsonyabb TDP-vel kellene kiadnia a processzorait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánik a memóriapiacon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Robotporszívók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 2 év garancia
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest