- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
S_x96x_S #6845 üzenetére
Igen, én is azon csodálkoztam az AMD csak a Zen 5-ig van betáblázva. Lehet nem véletlen tartják titokban, így nagyon meglepetést tudnak okozni az intelnek.
Az elmúlt évek AMD Lépései által egy biztos most nem lesz könnyű őket úgy lenyomni mint 2010 előtt.Mivel az intel is felfedte és betáblázta a Roadmapját 2025-2026-ig így az AMD is tudja mire készülhet. És nyilván azokhoz fogja az adott generációt igazitani.
Egyenlőre egy biztos az AMD a Meteor Lake ellen még biztosan versenyképes marad. Talán 2025-ben veheti át egy kicsit az intel a vezetést.
A Verseny mindig jó, nem lesz unalmas a most következő időszak. Legalább az intel is felébredt az 5 éves álmából
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- War Thunder - MMO Combat Game
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest