- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
"(R3 6-12) (R5 8/16) (R7 12/24) (R9 16/32) (R9 24/48)"
Én ebben - jelen állás szerint - nem hiszek.
Persze nem azért, mert technikailag ne lehetne megcsinálni. Nagyon is!
Lefelé azért nem, mert ahhoz hogy ez így legyen, azt kéne tapasztalnia a gyártóknak, hogy azon az áron, amin jelenleg kínálják az egyes magszámokat, nem mennek el a termékek, vagy legalábbis nem az optimális volumen.
Felfelé pedig azért nem, mert ott van a TR és az EPYC.
Mondjuk egy lehetséges scenárió, hogy váratlanul kitúrja az Intel vagy valamilyen Arm fejlesztő az AMD-t a szerverekről és tényleg váratlanul rajtuk marad egy csomó készlet, amivel hirtelen kezdeni kell valamit. Egyébként pedig nyilván az van, amit MLiD mondott, hogy kínosan ügyelnek arra, hogy a kereslet mindig picit meghaladja a kínálatot.Szóval egy ilyen lépés engem inkább meglepne a közeljövőben.
a Zen4D (cloud) egy másik történet. Erről azt tudjuk, hogy kissé butított zen4 magok.
Azt esetleg el tudom képzelni, hogy a 8000-es széria (vagy 9000-es) majd úgy néz ki, hogy a két CCD-s példányok kapnak gyors zen5 magot és zen4D ccd-t is lesz egy top 1CCD-s modell, amin csak zen5-ös sku van (vö 5800X) esetleg valami top vágott 6 magos zen5 jó drágán és onnantól lefelé már csak zen4D-vel szereltek. Bár lehet, hogy hülyén nézne ki, hogy alul több a mag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged