- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #5940 üzenetére
Igen ez tök jó, de kétlem, hogy ez benne lenne két inkább budget kategóriájú termékben (Rembrandt és Navi24)
Gondolom, hogy ha az RDNA3 már úgyis MCM lesz, na ott és akkor már ez biztos nem lesz akkora kérdőjel, mint most az RDNA2 kapcsán.
Tehát ha két RDNA3 lapkát össze lehet rakni, akkor miért ne lehetne legyártani egy APU-t és egy kisebb GPU lapkát és azokat összerakni MCM-mel. Emlegetnek az RDNA3 kapcsán egy cache-ből álló bridge lapkát. Ez elméletben lehetne valami aktív LSI/EMIB típusú összekötő lapka, vagy valamilyen 3d tokozott lapka is. NA de mindegy, ez majd kiderül, hogy hogy oldják meg az RDNA3 esetén, csak azért említettem, meg, hogy az lehet majd afféle közösen használt infinity cache, vagy másként megfogalmazva system level cache, amit akár a CPU magok is használhatnak.
najó, az igaz, hogy ha megvannak a megfelelő interfészek, akkor akár egy Rembrandot és egy Navi24-et is össze lehet kötni azzal az Elevated Fanout Bridge (EFB) technológiával. És már kész is a big apu. Csak valószínűleg az RDNA2 ilyen működésre még nincs készen. Meg hát ugye akkor egybe is kéne tokozni. Az meg akkor biztos más néven futna, arról meg akkor biztos hallottunk volna.
Na mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kuponkunyeráló
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged