- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Petykemano #5939 üzenetére
Pc-Matehoz van uj bios, ugyan azt irjak ra, hogyaszondja " Windows 11 Support.", ez szerintem az "irjunk ide valamit, mert maskepp ideges lesz az user" tipusu hulyites, megfelelo procival eddig is ment a w11.
szvsz jovohetvegen bekockaztatom az updatet es megnezem megy-e az 5700G. -
carl18
addikt
válasz
Szerintem én is jól jártam mert B450 mellé vettem Ryzen 1600-at, amikor én vettem még nem volt 1600AF.
És én is cserélhetek jövőben jobbra, a kérdés az árak mikor fognak normalizálodni. Mert a chiphiány még tuti eltart 2-3 évig ameddig az új gyárak nem kezdik el a cpu termelést.
Amerikában lesz egy új TSMC űzem, de hogy az se a közel jövőbe kezd el gyártani.
Én 2023-ban ha minden jól megy, lehet ugrok Zen 4-re és reméljük az árazás is normális lesz. Vagy 5600X, azzal szinten jól járnák
+Manapság talán azért van chiphiány, mert már minden terméket okossá akarnak tenni. Lassan lesz okos vasaló stb, de minek
Plusz a mértéktelen pazarlás ide vezetett, mert ez a fejlődés nem fent tarható.
Manapság egy hardver sokkal hamarabb lecserél mindenki, és még előregedni sincs ideje. Telefonoknál, számítógépeknél nagy dívat ez. -
S_x96x_S
addikt
válasz
Szerintem a HPC-s architect lesz downgradelve desktop és mobil szintre
( lásd ábra )Ami érdekes, hogy az AMD IF megoldása a Gen4.0 -nél gyorsabb.
(+58%) És ha már +100% lenne, akkor az már Gen5 szintű lenne.
Vajon ha Gen5 alapra áttér az AMD, akkor is tudja majd hozni - ahhoz képest a +58%-ot? Persze akkor már az Intel a Gen6-ot vezeti be ...AT: "Otherwise, these links run at the same 25Gbps speed when going off-chip to other MI250s or an IF-equipped EPYC CPU. Besides the big benefit of coherency support when using IF, this is also 58% more bandwidth than what PCIe 4.0 would otherwise be capable of offering."
Mindenesetre ez a +58% pozitivan meglepett .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged