- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
solfilo #4696 üzenetére
Ez csupán ilyen érzelmi kérdés, tudom.
Megpróbálom máshogy megfogalmazni.Amikor bemész a boltba és látod, hogy másfélszeres áron kapható, aminek 1 hónapja nagyon örültél, hogy milyen jó, mert x% fejlődést hoz, gyorsabb lesz a géped, stb,
akkor (Érzelmi szempontból) nem mindegy, hogy ha megveszed, annyiért, akkor úgy veszed meg, hogy a terméket előállító céggel együtt vagytok bukóban - a körülmények áldozatai: neki ellátási gondjai vannak, drágultak vagy nem érhetők el alkatrészek, lassabb a logisztika, nem tud annyit eladni, ezért sajnálatos módon neked drágább, neki meg nincs annyi eladása.
Vagy valójában csak Te vagy bukóban: mert neked drágább, de ő köszöni szépen rekord bevételt és nyereséget ér el.
Utóbbi esetben lehet, hogy azt mondod:anyád!köszi szépen, nekem ráér.Ez kicsit ugyanaz a szitu, mint amikor földrengés vagy miatt jelentik a memória/merevlemezgyártók, hogy a "termelési kapacitás 1%-a kiesett", ezért sajnos 2x-es áremelkedés várható.
-
awexco
őstag
válasz
solfilo #4696 üzenetére
Eleve a vga részleg le volt szarva , mert nem volt rá pénz . Veszik fel a fejlesztőket .
CPU fronton szép látható fejlesztések jönnek . VGA részlegen nem látom igazán . Lehet idő kell , hogy beérjenek az elindult folyamatok . Navi 2 lényegében egy duplázott navi+cache.
CDNA meg egy pár egységtől megfosztott Vega . Lehet vga fronton nem is a hw ben van a nagy varázslat hanem a software-ben .Én részemről a lapos dvga-kat hiányolom a piacról .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest