Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Devid_81 #4634 üzenetére
/Konkurencia/
(Szerintem már valahol kifejtettem a véleményem, de nem tudom hol)
Én élnék a gyanúperrel, hogy nem azért kell intelnek TSMC kapacitás, mert jaj, baj van a 10nm-rel és jaj tovább/megint csúszik a 7nm. Ha minden időben (már a körülményekhez képest) érkezik, akkor sem tudnának elegendő kapacitást biztosítani ezekből a saját gyártástechnológiákból.
14nm-ből elképesztően sok kapacitást építettek ki és ha időben érkezik is a 10nm és a 7nm, akkor sem tudják a jelenlegi 14nm kapacitást olyan hamar és gyorsan lecserélni. Amíg ezt elvégzik, szükségük van plusz - külsős - erőforrásra. Ami ha jobb, mint a 14nm, akkor még jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Autós topik
- The Witcher - Friss traileren a negyedik évad
- Kuponkunyeráló
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest