Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
DeaTHeX
üzenetére
Hali
Uhh nem tudom pontosan... De azt igen, hogy köbö fél éve frissítettem. Most is megpróbálkoznék a frissítéssel, de nem emlékszem már melyik progit használtam.
Esetleg meg tudnátok mondani a progi nevét? Ha jól emlékszem csak gigabyte lapokat lehet vele frissíteni.Szerk.: Megtaliztam a progit, a neve @ bios. Baromi egyszerű kezelni, nagyon zsír! Azt meg tudnátok mondani, hogy hol/hogy tudom megnézni, hogy milyen merziójú biost használok? - gondolom a biosban, de pontosan hol???
Keresgéltem már, de nem akadtam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Jackson elektromos gitár
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Esetleg meg tudnátok mondani a progi nevét? Ha jól emlékszem csak gigabyte lapokat lehet vele frissíteni.