- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmthY
csendes tag
válasz
jones965 #7322 üzenetére
Sajnos nem nyert, semmi nem történik se alt +F1 re se Ctrl + F1-re.
Lefényképeztem, hogy néz ki az én BIOS-om, hátha ez segít.
Egy dolgot vettem észre, ami a válasz is lehet a kérdésre...
Advanced BIOS featuers alatt van a "CPU Unlock". Azt Enable-re változtattam, de nem jelent meg plusz menüpont és amikor alatta a CPU Core Controlt Manual-ra rakom, akkor is csak 2 core látszódik, nem lesz több.
Ill. amikor átraktam Unlock- Enabled re, onnantól kezdve a gépem csak minden harmadik bekapcsolásra volt hajlandó képet produkálni a mini-HDMI kimeneten, szóval visszaraktam Disable-re és rögtön indult normálisan.Arra gondolok, hogy az én Phenomom esetében a maradék 2 core egyáltalán nem működik, és emiatt nem indul a gép, ha unlock-ra teszem.
De valaki erősítsen rá plz, ill. szóljon ha rossz beállítást piszkáltam.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 5 3500X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest