Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deathtania

senior tag

válasz joker1220 #4159 üzenetére

Akkor leírom, hogy eddig miket tapasztaltam:

1. ACCben benyomom az EC-t Hybridnek, a corenemtommit AUTO-nak, ahogy ajánlják (próbálgattam már -12 - +12ig is végigzongorázni, de nem jött össze), aztán, adok egy kis feszt is a dolognak, hogy minden fasza legyen. alapon 1,35V a procc fesze, a max amit adtam neki eddig 1,45V volt, feljebb nem mertem menni, nehogy kijönnön a füst.
    2. bios, ctrl+f1 intergrated pheripherials, SB700 spread spectrum ENABLED-re kapcsolva (ezt is ajánlották, hogy próbáljam ki.
    3. reboot, kíírja a proci nevét, hogy Phenom II X4 B55, szépen elkezd tölteni,
    (1) win7 32bit betölt, de már a betöltésnél hibák vannak a betűkben, asztalig eljut, betöltő képernyő szemcsés, maszatos, mindenféle vonalak, utána asztal villog, szétesik, programok leállnak, explorer.exe összeomlik, végül csak a háttér marad, semmi más.
    (2) win7 64bit elkezd tölteni, kiírja, hogy windows betöltése, teljesen szépen majd kékhalál, újraindul
    (3) fedora 14 pendrive-ról bootolva: szépen elkezd betölteni (sima 555BE esetén gyönyörűen betölt és használható), majd már nem tudok bejelentkezni a rendszerbe, nem engedi a logint, vagy ha be is enged, nem tudok semmit sem megnyitni, és a különböző grafikus felületek szemcsések lesznek.

próbáltam, hogy a 4 mag közül (0-1-2-3) az unlockolt 2-3-at letiltom, hogy csak a két jó mag maradjon, de akkoris ugyanez a helyzet úgy, hogy a feszültségi értékeket auto-n hagyom.

ötlet? egyik gyerek írta a lapom hirdetéséhez, hogy neki ebben a lapban nem ment az unlock, egy másikban meg ugyanazzal a procival sikerült neki. ezért gondolkozom, hogy lehet, hogy a lap a hunyó.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés