Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
"mivel boltom van ezt tapasztalatból mondom!), hetente több n68-ast építek be usereknek, ill."
Ehhez csak annyit, hogy eladó vagy, nem felhasználó.
Tehát az igazi vélemény ezekről az alaplapokról a felhasználókat illeti
Én kettőt is gyötrök már közel három hónapja, az aláírásomban szereplő procival, gond nélkül, és legalább hetente, kéthetente, cserélem az egyik konfigot, pont tesztelgetés céljából...Természetesen tudom, hogy az alaplapnak vannak hiányosságai, korlátai, de amire nekem kellett azt a funkcióját betöltötte.Hány N68C is vittek vissza hozzád gariztatni ?
Egyébként nem baj ha kitárgyaljuk, legalább felszínre vannak hozva az esetleges problémák, kérdések.
UI : Szerintem nem 95W-ot bír max. az alaplap,
ezért írnak, ilyen ellentétes dolgokat, csak az van amit rumkola kolléga is mondott :nem 95-öt tud leadni, csak annyi van ráírva (amikor kijött, gondolom akkor a 95w volt a "menő", ráírták és rajtamaradt
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én kettőt is gyötrök már közel három hónapja, az aláírásomban szereplő procival, gond nélkül, és legalább hetente, kéthetente, cserélem az egyik konfigot, pont tesztelgetés céljából...Természetesen tudom, hogy az alaplapnak vannak hiányosságai, korlátai, de amire nekem kellett azt a funkcióját betöltötte.
ezért írnak, ilyen ellentétes dolgokat, csak az van amit rumkola kolléga is mondott :