Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
MZsoltee #1682 üzenetére
MA785GM-US2H, mATX kistesó. 11es szorzó, tudtommal ez fix, legalábbis nálam 10x300ra csipogás a válasz BIOSresetig..nem is értettem elsőre.
Beállításokban semmi extra, FSB 300ra, PCIe 100ra, NB 1800on, HT 900on, RAMszorzó 2.66, időzítések bySPDn, kivéve a TfRC vagymi, az egyel magasabb ns értékre pöccintve. Feszültség szinten NBnek +0.1, CPU NBnek 1.35V, CPUnak 1.4V. Utóbbi értéken elvileg még lehet csökkenteni nálam.
Azt néztem, hogy nálad jól fel van pöckölve az NB/HT freki, ez nem okoz gondot? Gyárilag ezek 1600 és 1000MHzen mennek rendre, ehhez képest a 2400/2100 kicsit soknak tűnik nekem..mennyi az ideális?
Azt tudom, hogy a HT 1GHz felett nem igazán szól bele a teljesítménybe, de az NB gondolom jó hatással van a RAMteljesítményre..mennyi az optimális érték, ill. mi számít gyárinak a nem visszafogott Denebeknél? Valahol olvastam anno róla, de már nem emlékszem :Sdarál0w
Sajna jellemző az időbeosztásomra, hogy nem sikerült azóta játszani, kimérni mit produkál a több cache miatt minFPSben..de jön a Karácsony ;p
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest