- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Még a sempron 145 feloldásán ügyködöm,egyelőre alapfeszültséggel próbálkozom.A meglévő win7 dob egy kék halált betöltés alatt mikor összeállnak a kis szines négyzetek.
Próbáltam azt is hogy egy másik vinyóra telepítek egy új rendszert de a telepítő is bedobja a törölközőt.
Most még átnézem a biost hátha bekapcsolva hagytam valamit energiagazdálkodós mizériát.Ha nem megy alapfesszel akkor mi a max ami adható neki?Persze szépen lassan gondoltam csak szeretném tudni hol a határ.
MÁS:
Mivel a sempi 140 tuti biztos jól működik egy ilyen lapot néztem ki hozzá.Van benne egy diszkrét igp is és ami a legjobb hogy mATX méretű.Ezzel a lappal is van esélyem a hibátlan működésre?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest