Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoBreaker
újonc
Hali elolvastam jó pár hozzászólást és ha még nem halott a fórum kérnék egy kis útmutatást vagy segítséget.
Van egy DualCore AMD Phenom II X2 545, 3000 MHz (15 x 200) procim egy Asus M4N78 Pro alaplappal és tudom hogy volt már valaki aki ezzel az alaplappal akart magot unlockolni csak más procival az lenne a kérdésem, hogy ezzel lehetséges-e? A történetem egyszerű a biosban van Nvidia Core Calibration és amikor bekapcsolom a gépet kiírja az alaplapom nevét és alá hogy ACC funkcióhoz nyomjam be a 4-es gombot amikor megnyomom újra indul ki is írja hogy 4 mag aktiválva van aztán betölt a windows és 5-10 perc után kifagy sajnos most itt mit kéne tennem? Sajnos nemvagyok egy bios zseni és nem értek a clockingoláshoz sem csak annyit amit olvastam róla mostanában, szóval gép feláll kiírja hogy 4magos lett a proci mindenhol de sajnos befagy, van értelme vele foglalkozni vagy hagyjam? Előre is köszönöm a választ, már ha nézi még valaki mostanában.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Pc fejlesztés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Call of Duty: Warzone
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1 humoros
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest