Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
guest
veterán
Cso!
>és hogy lehet előcsikarni ama linuxos bugot mert >sajn nálam nemsikerül
[...]
>ha valaki tudja hogyan lehet előcsalni azt >megköszönném !
Mar par honapja talalkoztam a hibaval, csak nem tudtam, hogy a processzornak van baja. AMD-t valasztottam a kernel forditasakor. Tobbszor is probalkoztam, napokig kinlodtam, de allandoan eldobta magat. A megoldas az lett, hogy 386-os procira forditottam.
Nyilvan nem a legjobb, de legalabb mukodott.
Mindenesetre orulok, hogy vegre kiderult a hiba oka es nem en vagyok a hulye. Persze nem jo, hogy bugos a processzor, de ez nem hiszem, hogy annyira nagy baj, ugyis csinalnak hozza valami javitast a kernelhez.
007 -
Barton
senior tag
Most ippeg otthon 7.3 SuSE van fenn és Tuxracer alatt sem jelentkezett sem A7A266(800-as SpitFire)-on sem K7S5A(900-as TBird)-n
De lehet benne valami, mert a W2K-hoz tartozo redzsisztri peccs tényleg azt bizonos funkciót tiltja le !!!
De, ki a túrót érdekli ez a Pentium újítás én jól megvagyok nélküle.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest