Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
guest
veterán
Ice: Bocs, hogy élek...
1. Mint leírtam, senkinek a lelkivilágába nem akartam beletaposni... Egy kicsit kárörvendkedtem, nem tagadom, erre Te jöttél az Intel fikázással.
2. Biztos nagyon értesz a számítástechnikához, nem vitatom.
3. Hogy névtelenül írok? Ez nem igaz, mindig aláírom. Te se használod a teljes neved, nemde? Hogy nem regisztráltam magam? Számos hibám egyike, hogy rettenetesen lusta vagyok... :) Amúgy ha már az ugatásnál tartunk, szvsz nem én használok durvább hangnemet kettőnk közül...
4. Én sem PC-n kezdtem, és bár valszeg Te vagy az idősebb kettőnk közül, szvsz akkora nagy korkülönbség nincs kettőnk közül mint amire eléggé degragálóan utalsz...
Már egyszer leírtam, de leírom mégegyszer: senkit nem állt szándékomban megbántani, mindössze a véleményemet írtam le... Remélem azért nincs harag?
Egon
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest