- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0ng00se
őstag
válasz
TuffyCSS #6662 üzenetére
Orthos-t nem ismerem, én aida64-et szoktam használni, ott rendesen kiírja az órajel értékeket. Tesztre ott a jól bevált prime 95, bár személy szerint nem szoktam használni, mert sokszor elég ha nem primestabil a gép, nem szokott kifagyni
de persze ha a prime stabil akkor minden
A CPU kihasználtság az programtól függ, nem feltétlen kell 100%-on mennie a procinak hogy kihajtsa a videókártyát.
A HT-t érdemes alapon hagyni 2GHz-n mivel tudomásom szerint ettől nem gyorsul a rendszer, viszont ha magasabb az órajele akkor lehet instabil. Mivel fsb-t húztad ennek és az NB nek is megemelkedik az órajele, és ha nem kap elég feszkót akkor, ez is lehet az instabilitás egyik oka.Egyébként NB-t esetleg húzhatod, annak a sebessége, ha csak minimálisan is de kimutatható. HT-nek a feszültsége, és órajele szerintem maradhat alapon. NB-t tetszőlegesen, de ha húzod adhatsz neki több feszkót is.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G1 - i7 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest