- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joczo1337
tag
válasz
Tutu7030 #19000 üzenetére
Köszi,közben felraktam 12.04LTS-t,nem szórakozok vele.
Következő kérdés:tuningot tudnátok részletezni a platformon?
Utánanéztem,bár nem sok dolgot találni a szorzózáras procikról.Azt olvastam,hogy bclk-t 135MHz-re kell állítani,mert itt már csatolva van a PCI freki is.Minden visszavéve(GPU-t auto-n hagytam,azóta beugrott hogy lehet ahhoz is kellett volna nyúlni),de nem kaptam képet.
Hétvégén feldobok ubi mellé egy windowst,akkor már lesz nálam telepítő,és szeretnék kipréselni belőle mindent amit tud
Köszi! -
joczo1337
tag
Sziasztok!Lett egy A4-4000-m (HD 7480D),és Linuxal szeretném használni.Viszont az újabb disztrókon és kernelen már nem megy az fglrx,a nyílt driver pedig botrányos.Szóval aki jártas ebben,az ki tudna segíteni hogy mit tegyek fel,amin még megy?
Köszi! -
joczo1337
tag
válasz
VinoRosso #18953 üzenetére
Ezeket mar mind probaltam..a helyen van minden megfeleloen,cmos resetet csinaltam sokszor(ha egyaltalan "felfogta",es nem a biossal van a gond),tap pedig nalam egy amugy tokeletesen muzsikalo FSP Epsilon 700W.
En a lapra gyanakszom,mert ha a procit nem ismerne fel,akkor is kellene valami eletjelet mutatnia gondolom.ja jgen,meg annyi hogy a lan csatlakozonal a led eg ha kap aramot. -
joczo1337
tag
Sziasztok!bocs a rossz helyert,de nem talaltam FM1-es topikot..
Hozzam kerult egy Gigabyte A55M-S2V lap egy A4-3600-al.Problema a kovetkezo:bekapcsolasnal a procihuto el sem indul,kepet sem ad a cucc,rendes vga-val sem.Ramot probaltam,kulonfelet minden slotban,kulon is,de semmi.procira is raneztem,kulserelmi nyomok nem latszanak sehol,a lapon sem.Mi lehet a gond?Vagy teljesen halott?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- skoda12: Webshopos átverések
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Star Trek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest