Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki_92
aktív tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #14339 üzenetére
Értem, én is úgy tudtam, hogy hivatalosan csak 1866 mhz, de jó lenne biztosat tudni, hogy a 2400 is megy-e, mert ha nem, akkor olcsóbbal is beérem.
És az alaplap amúgy számít ilyen téren?
-
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az A10-5700 mellé érdemes-e 2400 mhz-es ramot venni? Kezeli egyáltalán a 2400mhz-t?
-
csiki_92
aktív tag
válasz
BlueAthlon #4141 üzenetére
Köszönöm, hogy a kérdésre koncentráltál
A VTX3D 7770 X-Edition hűtésével nincs gond? Olvastam, hogy leterhelve 75-80 fokos. -
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Egy A10-5700-as processzorhoz szeretnék videókártyát venni, és az lenne a kérdésem, hogy a HD7770-ből megéri-e +3-4 ezer forintért a GHZ Edition-t venni? (Alaplap: ASRock FM2A75M-DGS, táp: 500w)
-
csiki_92
aktív tag
válasz
atti_2010 #3887 üzenetére
igen ez mind szép és jó is, volt párszor, amikor így csináltam, olyankor a catalyst-ban látható is a dual graphics menüpont, de amint bekapcsolom, elszürkül ez a funkció, majd később teljesen el is tűnik. és ugyanezt csinálja windows újratelepítés után is
lehetséges, hogy az alaplapban van vmi hiba?
-
csiki_92
aktív tag
válasz
atti_2010 #3875 üzenetére
van egy olyan funkció is a biosomban, hogyha dual graphics-ra alkalmas vga van behelyezve, akkor ezt felismeri, és az északi hídon belül megjelenik egy olyan funkció, hogy dual graphics, és ott 3 lehetőség van:1. enabled 2. auto 3. disabled...ezzel esetleg nem lehet még variálni?
-
-
csiki_92
aktív tag
válasz
LordVader80 #3862 üzenetére
több drivert is próbáltam, windows újratelepítést is, és mindig ugyanazt csinálja :/
-
-
csiki_92
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Dual Graphics konfigot, Egy AMD A10-5700, Sapphire HD6670 1GB Gddr5, és egy ASRock FM2A75M-DGS összeállításban. De akárhogy próbálom, nem működik rendesen a Dual Graphics. Kb 5 órát próbálkoztam, és nem megy normálisan. Ha a BIOSban PCI Expressz-t állítok be, akkor megjelenik a Vision Engine-ben a Dual Graphics, be is kapcsol szépen, de játékok alatt kevesebb FPS-t ad, mint a HD6670 önmagában, viszont ha Onboardra van állítva, akkor meg sem jelenik a Dual Graphics, holott sok helyen utánanéztem, elvileg azon kell lennie. Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném, mert már kezdek megőrülni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Brave
- Philips LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest