Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz patomi #14790 üzenetére

Természetesen mindezzel tisztában voltam eddig is. Mivel elsősorban játékra kell az izomerő, erre is jó az A10, nincs ezzel semmi gond. Intel viszont magasabb teljesítménnyel még jóval kevesebbet is fogyaszt, ár/értékben mindenképpen jobb, csak hát nekem sem volt rá lóvém. A HD4600 nagyon kellemes csalódás viszont a HD8670D után.

Findzs: Én azt mértem, ami, a netes teszteknek meg érdemes elolvasni az apró betűs részeit, pl. graf. beállításokat, amiket persze általában nem tesznek ki. Odaírják, hogy High, vagy hogy XAA, dehogy milyen AA, azt már kevésbé, PX-et kikapcsolják, stb. Én csak azt mondom, ha tud, az ember teszteljen saját maga, vagy pontosan ugyanazokkal a beállításokkal valaki egy adott topicból.

Volt HD3870-em, mindenhol letesztelték, hogy 15-20%-kal gyengébb a GT8800-nál. Mivel ilyen kártyám is volt, leteszteltem ugyanabban a gépben, az általam használt, max grafikai beállításokkal Az AMD simán befogta a tesztek szerint jóval gyorsabb nV karit. Amúgy AMD-nél nagyon gyakori, hogy egy beállítással tök frankón fut egy játék, egy másikkal meg esik-kel, Intelnél meg előfordulnak AMD-nél durvább bugok is, egyik sem tökéletes. Számomra addig kell az IGP (ha már Virtu nincs), amíg adott esetben VGA-t cserélek a gépben.

Számold ki, ha mondjuk min 30FPS-szel fut a játékod AMD-n, Intelen is elmegy 25-tel, ha több kell, max 1 dolgot visszaveszel. 30 fölött meg tökmindegy, ahogy 25 alatt is, nagyon szűk az a keresztmetszet (és kiiktatható), ahol AMD jó, Intel meg nem.

AxBattler: Hagyjuk a supportot! :( Hány évig is támogatta az AMD a HD4xx sorozatot? :F Vígan használható kártyákat kellett szerte a világon kidobni, hogy az újabb játékokkal játszhassanak a userek. Anno a HD3870-es kártyáimhoz, mire megjött a driver, ugyanaz a driver megszüntette a Crossfire-t, az 580X-es lapomban, a hemzsegő bugokról nem is szólva.

ittakary & dealerman: Szövegértési és pszichológiai problémákkal, javaslom, forduljatok szakemberhez. :R Ha valami nem érdekel, amiről másokkal éppen beszélek (mert esetleg kíváncsiak arra, amire ti nem), lépjétek át, nem kell okvetlenül mindenbe belepofázni, hogy több hsz-otok legyen. Kész szerencse, ?X leírtam már, hogy milyen frankó proci a 6800K. :P

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés