- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Vesztor87 #11160 üzenetére
Most komolyan a CPU erő miatt vettél AMD APU-t?
Kicsit úgy látszik, nem igazán vagy képben h pontosan mire is van szánva ez a processzor. Az biztos, hogy elsősorban NEM dVGA mellé, ha ilyen igényeid vannak nem értem tényleg miért nem Intelt vettél.
A két modul teljsítménye bőven elegendő annak a felhasználói rétegnek, akiknek szánták, akik netezésre és letöltésre használják a gépüket, és minimálisan casual vagy netes játékokkal szeretnének játszani, netalántán néha-néha eg egy kisebb gépigényű AAA címmel.
Sokkal jobban ki van egyensúlyozva a CPU-IGP páros, mint akármelyik Intel prociban és pont emiatt van, hogy a fenti igények mellett is ki lehet váltani az APU-val a VGA-t. Próbáld meg ezt egy hasonló árú Intel procival, elárulom, nem fog menni
Én nemrég i5-ről váltottam mivel a PS4 mellett nemigen fogok PC-n játszani egy ideig, és mivel a netezésen/filmnézésen/letöltésen kívül az 5800k vígan futtatja FullHD-ben azt a pár játékot, amivel még PC-n játszani fogok (Starcraft2, Diablo3, World of Tanks) így nekem ennél több nem is kell. Az i5 procival ezt nem tudtam volna megoldani dVGA nélkül akármennyire is sz@rráveri CPU teljesítményben az 5800k-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
Állásajánlatok