- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
InterFox #10598 üzenetére
Én már vagy tucatnyi játék tesztjét (sajátot!) belinkeltem, mennyire elég egy A10 akár egy 7870XT alá is, már akkor rájöttem, hogy sokkal jelentősebb a humán neuronlimit, mint a mese erről a "kevés a CPU"-témáról. Azóta inkább játszom, és élvezem a 100%-ban kihajtott VGA-t (UE3-as játékoknál persze valóban CPU limit van, de 130FPS felett ez nem igazán érdekel, inkább leszabályozom a VGA-t, hogy kevesebbet fogyasszon), aki meg nem érti, hogyan kell beállítani egy rendszert, az siránkozzon bőszen.
Crysis 3-mal amúgy vigyázni kell, mert erősen csal, nálam pl. tuningolt VGA-beállításokkal NŐTT a CPU-kihasználtság és a VGA-é is, míg alapon VGA- és CPU-limitesnek is tűnt a rendszer. A motor lényege az, hogy csak erős hardveren fut teljes kihasználtsággal, aminek nyilván anyagi okai vannak, azaz, hogy a user vegyen drágább hardvert. Szerencsére ez megoldható CPU és VGA tuninggal, mert akkor a játék már elhiszi, hogy erősebb alatta a hardver.
2 vs. 4 mag között persze nyilvánvalóan van és lesz is eltérés, ezt már Celeron vs. i5 összehasonlításban is tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest