Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Köszi szépen, hogy megnézted.
Nálam ezek a beállítások vannak és igy produkálja ugyan azt mit nálad, hogy csak 2.0 a hang még DTSnel is. Ha másik beállítást használok akkor meg nincs hangon.
Kép beállításoknal nem tudok 24 hzet választani.

Mind a két esetben ezt írta ki az erősítő

Erősítő egy Anthem MRX710 a megjelenítő meg egy Panasonic ST50 plazma meg egy F22 projektor.
Lehet kipróbálom, hogy felrakom a sima Kodit és nem a DV verziósat, hátha akkor megjavul mint kokokkanak, mert nekem sincs szükségem a DV részre.
-
synar
őstag
Nálam a Fire Tv 4k Max és az Nvidia Shield esetében is csak akkor van Atmos hang, ha a hangtovábbítás eszközét Raw-ra állítom, Yamaha RX-V683-as erősítővel. Azt már írtam korábban, hogy általában a lejátszás elindításakor nincs hang a Fire Tv, v19.3 Matrix DoVi esetében, ilyenkor be kell lépni a lejátszó ablakban a beállítások> hang beállítások menübe és ott kikapcsolni a hangtovábbítást, ekkor megszólal az analóg hang, majd rögtön ezután visszakapcsolni és így minden esetben már az Atmos hangsáv szól (ezt ráprogramoztam egy gyorsgombra Keymap editorban). Nvidiánál nincs ez a jelenség, ott rögtön az Atmos szólal meg, ugyanabba a rendszerbe kötve 19.3-as Kodival, ami alapból telepítve is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gyűrű