Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djpundro

aktív tag

válasz Joshi #1561 üzenetére

Apropo szoftverfrissítés és annyi a támogatásnak.

igen erre is gondoltunk ,mivel DjNice nel 2 evvel ezelött volt ugyanevvel a csippel ,tehat lehetseges hogy nem fog menni .
    De elvalik meg .kb 1-2 het mulva .
    Ha nem meg mindeg lehet hogy a masik ASIX AX88179 csippes jo lesz ,arra az Amazonnal meg par honapja irtak hogy megy a stick 4k vele .
    Most neztem eppen ,söt epp ma irta egy srac hogy megy :)
    (Funktioniert an Firestick 4K
    Ich habe mir den Adapter gekauft um meinen Firestick 4K an Lan zu nutzen und es funktioniert ohne Probleme.
    von einer Kundin aus Dortmund 27.01.2021Bewerteter Artikel: Farbe: schwarz)

Ja ,igen persze hogy Fire Stick 4k van 2x felesegem es en mindenki sajat keszüleken nezi . .Mar legalabb egy ilyen legyen ,van meg egy s912 a fiokban ,par hete meg volt meg egy Nvidia Shield Pro ,jo dolog viszaküldtem ,par dolog zavart es a felarat nem talatam indokoltnak.

De most nagyon faj a fogam az uj Dune HD Pro Vision 4K SoloDune HD Pro Vision 4K Solo ra. Ha igaz amit mondanak ,hogy tamogassa az ISO Dolby Visiont ,akkor meglepem magam vele . :)

Meg egy kicsit szkeptikus vagyok ,mivel a tevemen is 5ghz nes az Nvidian is 5ghz n jol ment a 140Megabittes proba ,a sticken pedig akadt .Pedig a Stick is 300 megabittes sebesseget mert .

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés