Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
Apropo szoftverfrissítés és annyi a támogatásnak.
igen erre is gondoltunk ,mivel DjNice nel 2 evvel ezelött volt ugyanevvel a csippel ,tehat lehetseges hogy nem fog menni .
De elvalik meg .kb 1-2 het mulva .
Ha nem meg mindeg lehet hogy a masik ASIX AX88179 csippes jo lesz ,arra az Amazonnal meg par honapja irtak hogy megy a stick 4k vele .
Most neztem eppen ,söt epp ma irta egy srac hogy megy
(Funktioniert an Firestick 4K
Ich habe mir den Adapter gekauft um meinen Firestick 4K an Lan zu nutzen und es funktioniert ohne Probleme.
von einer Kundin aus Dortmund 27.01.2021Bewerteter Artikel: Farbe: schwarz)Ja ,igen persze hogy Fire Stick 4k van 2x felesegem es en mindenki sajat keszüleken nezi . .Mar legalabb egy ilyen legyen ,van meg egy s912 a fiokban ,par hete meg volt meg egy Nvidia Shield Pro ,jo dolog viszaküldtem ,par dolog zavart es a felarat nem talatam indokoltnak.
De most nagyon faj a fogam az uj Dune HD Pro Vision 4K SoloDune HD Pro Vision 4K Solo ra. Ha igaz amit mondanak ,hogy tamogassa az ISO Dolby Visiont ,akkor meglepem magam vele .

Meg egy kicsit szkeptikus vagyok ,mivel a tevemen is 5ghz nes az Nvidian is 5ghz n jol ment a 140Megabittes proba ,a sticken pedig akadt .Pedig a Stick is 300 megabittes sebesseget mert .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Ubuntu Linux
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Béta iOS-t használók topikja
- EA Sports WRC '23
- HBO Max
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gyűrű