Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
üzenetére
Köszönöm!

(Nem nehéz csak nem intéztem még külföldi garanciát. És nem tudom mire lehet számítani. Az, hogy magyar cégnek írjak, amikor külföldről vettem pl eszembe sem jutott, hogy működhet. Szóval hasznos is volt a válaszod.
Ez az aksi dolog meg különböző termékeknél gondolom nem ritka, és lehet valaki tud mondani valamit, hogy aksival szoktak e a gyártól valamit kezdeni vagy azt mondják, hogy elhasználódás. Esetleg számít e hogy mit mondok.) -
moma
őstag
válasz
üzenetére
Biztos ez is le lett írva(tényleg kéne egy FAQ), ha Blitzwolf az eladó nem amazon, és tavaly év elején vettem és 18 hónap gyári gari van, akkor mi a teendő? Írok annak az eladónak? És ha ő azt mondja ez szerinte nem gari, akkor tudomásul veszem?
(egyébként annyi a panaszom, hogy egy bluetooth hangszórónál az aksi ideje eléggé lecsökkent, nem tudom van e esélyem, hogy valamit csinálnak) -
moma
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Közben szerkesztettem az előzőt. Nekem most egyből az egészet zárolta úgy tűnik. De tegnap este még az volt, hogy nem jó a kártyám. Most meg látom, hogy úgy tűnik rendben van és semmit nem változtattam. Szerintem valahogy problémás a rendszerük és kézzel kezelik ezeket.
-
moma
őstag
Biztos zárol valamit az amazon? Mert nekem is ez van sorra visszadobja, de nekem nem is zárol. Lövésem sincs mi baja. Egy VISA electron virtuális kártya. Az is kreténség, hogy nem egy mező van a névre. Ha rájössz mi a baj, írd meg létszi.
Jah nem!! Ez fura, tegnap este visszadobta megint és az volt, hogy módosítsak a fizetési dolgokon. Nem csináltam semmit. Erre most ránéztem miután írtam és most meg zárolta és amazonról is eltűnt, hogy gond van. wtf.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest